pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 18 Oct 2010, 15:28

la primavara se da drumul au zis cei de acolo

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 18 Oct 2010, 18:53

azi am dat o tura pe Sieu, de la varsarea Budacului catre pod, si am avut putina actiune, am lasata vreo 2 rotative, a fost cald, apa a fost buna...nu ma asteptam, dar a fost bine, pentru 18 oct. :)
Salmo Tiny IT3F, a facut diferenta :wink:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 22 Oct 2010, 15:26

vreau ca sa va spun care e diferenta intre baltile judetului nostru si cele din sud.
fiind la arbitraj la sarulesti, dupa 5 zile de stat in cort si baut palinca multa am facut un popas pe lacul Gostilele. vreau sa spun ca la primul lanseu, prietenul meu Marius a prins un biban iar dupa inca vreo 3 lanseuri un salau. asta s-a petrecut in timp ce eu imi pregateam lanseta. am inceput sa pescuiesc si eu iar la al 3-lea lanseu firul s-a tensionat si am scos pe mal un salau frumos dupa care am mai prins scurt un biban cocosat. dupa o jumatate de ora s-a inserat si am facut retur la bistrita.
la noi in judet poti sa pescuiesti zile ca sa prinzi un salau.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Oct 2010, 16:17

fox_spin scrie:vreau ca sa va spun care e diferenta intre baltile judetului nostru si cele din sud.
.....
Ehehehee.... avantaj noi :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 27 Oct 2010, 19:36

am facut azi o partida frumoasa la Ciceu Cristesti. am pescuit pe balta de la balastiera unde partenerul de pescuit a prins o marlita si a mai scapat cateva, una dintre ele plecand cu tot cu lingura de argint. pe la ora 2 am plecat pe Ilisua, unde colegu' a mai prins o marlita.
vreau sa spun ca pentru perioada asta cleanul a muscat foarte bine. am prins la vobler 10 cleni pe o apa limpede ca lacrima. recomand raul ilisua pt clean.

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 28 Oct 2010, 09:22

Buna treaba Foxi....asadar lingura a-ti facut-o cadou de craciun cumetrei..sa o puna in pomu de iarna :lol: :lol:

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 28 Oct 2010, 09:46

poate o prinzi chiar tu cu pirce-ul in gura Mariuse. azi vreau sa incerc si pe Bistrita la clean sa vad care e treaba ca pe Ilisua mananca precum vara.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 03 Noi 2010, 20:34

salut baieti
sunt nou peacest forum si ma intreb daca se mai prinde ceva clean prin zona noastra

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 03 Noi 2010, 20:42

se prinde clean bine si foarte bine insa mai mult primavara si vara. am prins unul de 29 cm acum 3 zile pe bistrita la vobler si am ramas surprins de atacul in forta. azi un prieten a prins un pastrav de 33 cm.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 03 Noi 2010, 21:01

bun venit pe forum...vad ca se tot mareste si topicul asta...clean este la greu in apropiere si daca ai noroc de apa "pescuibila" si cunosti ceva locuri mai si prinzi ceva :wink: vara asta nu am mers decat de 2 ori pe sieu la clean pt ca apa a fost mare aproape toata vara...anul trecut am insistat mult pe clean si am avut partide in care am prins 35-40 de cleni in 3-4 ore...dar asa ceva nu se intampla toata ziua...important este sa nu te prinda febra avatului pe Sieu ca patesti ca mine si inca vreo 2-3 de pe topicul asta si anume faci 20 de partide,investesti bani seriosi,pierzi voblere,timp, etc si la sfarsitul sezonului constati ca ai prins un peste :?
macar de stiuca nu mai sunt stresat de cand au f***t lacul de la sacalaia :datz:

Scrie răspuns