pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
azi am dat o tura pe Sieu, de la varsarea Budacului catre pod, si am avut putina actiune, am lasata vreo 2 rotative, a fost cald, apa a fost buna...nu ma asteptam, dar a fost bine, pentru 18 oct. 
Salmo Tiny IT3F, a facut diferenta

Salmo Tiny IT3F, a facut diferenta

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
vreau ca sa va spun care e diferenta intre baltile judetului nostru si cele din sud.
fiind la arbitraj la sarulesti, dupa 5 zile de stat in cort si baut palinca multa am facut un popas pe lacul Gostilele. vreau sa spun ca la primul lanseu, prietenul meu Marius a prins un biban iar dupa inca vreo 3 lanseuri un salau. asta s-a petrecut in timp ce eu imi pregateam lanseta. am inceput sa pescuiesc si eu iar la al 3-lea lanseu firul s-a tensionat si am scos pe mal un salau frumos dupa care am mai prins scurt un biban cocosat. dupa o jumatate de ora s-a inserat si am facut retur la bistrita.
la noi in judet poti sa pescuiesti zile ca sa prinzi un salau.
fiind la arbitraj la sarulesti, dupa 5 zile de stat in cort si baut palinca multa am facut un popas pe lacul Gostilele. vreau sa spun ca la primul lanseu, prietenul meu Marius a prins un biban iar dupa inca vreo 3 lanseuri un salau. asta s-a petrecut in timp ce eu imi pregateam lanseta. am inceput sa pescuiesc si eu iar la al 3-lea lanseu firul s-a tensionat si am scos pe mal un salau frumos dupa care am mai prins scurt un biban cocosat. dupa o jumatate de ora s-a inserat si am facut retur la bistrita.
la noi in judet poti sa pescuiesti zile ca sa prinzi un salau.
am facut azi o partida frumoasa la Ciceu Cristesti. am pescuit pe balta de la balastiera unde partenerul de pescuit a prins o marlita si a mai scapat cateva, una dintre ele plecand cu tot cu lingura de argint. pe la ora 2 am plecat pe Ilisua, unde colegu' a mai prins o marlita.
vreau sa spun ca pentru perioada asta cleanul a muscat foarte bine. am prins la vobler 10 cleni pe o apa limpede ca lacrima. recomand raul ilisua pt clean.
vreau sa spun ca pentru perioada asta cleanul a muscat foarte bine. am prins la vobler 10 cleni pe o apa limpede ca lacrima. recomand raul ilisua pt clean.
-
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran
bun venit pe forum...vad ca se tot mareste si topicul asta...clean este la greu in apropiere si daca ai noroc de apa "pescuibila" si cunosti ceva locuri mai si prinzi ceva
vara asta nu am mers decat de 2 ori pe sieu la clean pt ca apa a fost mare aproape toata vara...anul trecut am insistat mult pe clean si am avut partide in care am prins 35-40 de cleni in 3-4 ore...dar asa ceva nu se intampla toata ziua...important este sa nu te prinda febra avatului pe Sieu ca patesti ca mine si inca vreo 2-3 de pe topicul asta si anume faci 20 de partide,investesti bani seriosi,pierzi voblere,timp, etc si la sfarsitul sezonului constati ca ai prins un peste
macar de stiuca nu mai sunt stresat de cand au f***t lacul de la sacalaia

macar de stiuca nu mai sunt stresat de cand au f***t lacul de la sacalaia