pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
Oare pe Sieu, mai pescuieste cineva?
Am treaba in zona si nu stiu daca are sens sa-mi pierd timpul ca anul trcut, cand raul era complet mort.
Multumesc anticipat.
Am treaba in zona si nu stiu daca are sens sa-mi pierd timpul ca anul trcut, cand raul era complet mort.
Multumesc anticipat.
Chiar nu mai pescuieste nimeni pe Sieu?
Apa tulbure cred ca mai tot timpul in timpul saptamanii....nu de pe Bistrita neaparat ca pe Budac cica am auzit ca pleaca camioane cu balast unu dupa altu.
Am facut 2 iesiri dar nu am pescuit la clean pentru ca am cautat altceva dar tot a intrat si clean desi apa nu era propice pentru dumnealui. In rest...locuri salbaticite cu vegetatie ca intr-o jungla....asta pe zone din jos si prin Sieu Odorhei
Salutari
Am facut 2 iesiri dar nu am pescuit la clean pentru ca am cautat altceva dar tot a intrat si clean desi apa nu era propice pentru dumnealui. In rest...locuri salbaticite cu vegetatie ca intr-o jungla....asta pe zone din jos si prin Sieu Odorhei
Salutari
Multumesc, astept si alte postari.
- MARIUS POPA
- veteran
Prieteni pescari va doresc Sarbatori Fericite , Craciun Fericit alaturi de cei dragi
!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Stie cineva vreo balta privata unde se pot prinde pesti rapitori in judetul BN?
- MARIUS POPA
- veteran
Stam prost frate....

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Am fost de Paste la Colibita, cu familia. Nu am pescuit, dar am vazut pe cineva care a prins un salau de pe mal.cezaroi scrie:Stie cineva vreo balta privata unde se pot prinde pesti rapitori in judetul BN?
- MARIUS POPA
- veteran
Colibita este in prohibitie...

Fii pescar nu talhar.
Stau pe tusa de 4 luni. Pe ape publice pot sa merg de pe 1 mai. Daca la voi nu se poate da la rapitori la privat ma interesez la judetul BT. Cele bune!