pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
Duminica am avut o incursiune in teritoriu pe niste baltoace salbatice dupa stiuca insa fara nici un atac. somesul mare era tulbure si intr-un final am ajuns la sintereag. am reusit sa prind un clean frumos si la urmatorul lanseu a intrat o stiuca ce a taiat firul. sieul mai provoaca surprize uneori iar cand te gandesti ca ai mai avut un esec te surprinde dintr-o data un atac violent. Pe somes se prinde somn la rama groasa.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Ce facem anul asta cu permisu, unde-l vizam, cine mai are drept de vizare, sau o ardem aiurea in stil mafiot cu raspunderea unui spiningar adevarat ?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Salutare prieteni pescari!
Apele sunt curate in judet si conditiile sunt numai bune de pescuit. Se prinde clean si avat. Cleanul trage binisor pe Bistrita si se prinde avat pe sieu si somes.
Fire intinse!
Apele sunt curate in judet si conditiile sunt numai bune de pescuit. Se prinde clean si avat. Cleanul trage binisor pe Bistrita si se prinde avat pe sieu si somes.
Fire intinse!
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Deci, sedere placuta in prohibitie, sau fire zbuciumate pa iazuri, lacuri, baltoci, helestee private sau salbatice 

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Am facut o partida pe Sieu, in zona Sirioara. Apa e moarta din toate punctele de vedere. Chiar nu- mi dau seama ce se intampla. Mare pacat, un rau superb distrus complet.
- MARIUS POPA
- veteran
Te cred
Anul asta destul de slab din pacate si vad ca tot mai slab,asociatii care cat de cat sa mai sicaneze pe ici colo nu mai este,noi si mama natura care tot mai greu razbate...pacat ,mare pacat !
Anul asta destul de slab din pacate si vad ca tot mai slab,asociatii care cat de cat sa mai sicaneze pe ici colo nu mai este,noi si mama natura care tot mai greu razbate...pacat ,mare pacat !

Fii pescar nu talhar.
Nu pot sa-mi dau totusi seama care e cauza acestui dezastru. Parerea mea personala este ca exista o sursa constanta de poluare. Apa are permanent un namol in suspensie, pietrele au fost acoperite de un strat de namol. Nu mai exista puiet la mal, ceea ce mi se pare foarte grav. Parerea mea este ca oricat ai bracona un rau sanatos, tot nu poti sa-l distrugi, sau sa-l aduci intr-un asemenea stadiu. De pe mal cu ochelari polarizati am reusit cu greu sa vad doi pesti de dimensiuni infime.
Parerea mea e ca trebuie facut ceva pentru salvarea raului.
Parerea mea e ca trebuie facut ceva pentru salvarea raului.
- MARIUS POPA
- veteran
Salut,
Incet incet se mai duce un sezon la clean .
Cum v-a mers anul asta?
Personal, nu sunt multumit, dar am acordat o atentie mai mare spinningului la pastrav, care s-a dovedit a fi drog curat
.
Incet incet se mai duce un sezon la clean .
Cum v-a mers anul asta?
Personal, nu sunt multumit, dar am acordat o atentie mai mare spinningului la pastrav, care s-a dovedit a fi drog curat

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Craciun Fericit prieteni pescari
!

Fii pescar nu talhar.