contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

A cam trecut dupamiaza...va dau eu detalii: nimic, zero barat, moartea caprioarei!
Daca doresti sa mai completezi si tu Vulpe

.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
fox_spin
- senior

zero stiuci. ieri balta a inghetat deci ne gandim la primavara.
set the hook!!
-
MARIUS POPA
- veteran

A venit vremea povestilor, vremea basmelor, vremea....colindelor .
Apele au cam inceput sa inghete, pregatim betele de copca, daca le avem, daca nu, le cumparam

.
Tragand linie, anul 2013 nu a fost un an excelent, poate la altii a fost f bun !

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
dr dan
- utilizator nou

-
Salutare si bine v-am gasit! Numele meu e Dan Ignatescu, sunt medic vet si locuiesc in Sirioara, pe malul Sieului.Sunt nou pe forum dar nu si in spining

. Recunosc ca am facut o pauza totala in ultimii 5 ani, datorita lipsei timpului dar si regresului apelor curgatoare si a lacurilor din zona..... Am cam pierdut contactul cu locurile de pescuit, dar sper sa recuperez in cel mai scurt timp distanta pierduta. Asa ca....tinem legatura. O sa va mai bat la cap de acum incolo

. Si poate ne vedem si la o partida de pescuit cu proxima ocazie. Numai bine va doresc, Sarbatori fericite, ma rog cat a mai ramas din ele, multa sanatate , realizari si fire tensionate in anul care vine.

-
MARIUS POPA
- veteran

Bine ai venit

Fii pescar nu talhar.
-
mariusz
- utilizator constant

dr dan scrie:Salutare si bine v-am gasit! Numele meu e Dan Ignatescu, sunt medic vet si locuiesc in Sirioara, pe malul Sieului.Sunt nou pe forum dar nu si in spining

. Recunosc ca am facut o pauza totala in ultimii 5 ani, datorita lipsei timpului dar si regresului apelor curgatoare si a lacurilor din zona..... Am cam pierdut contactul cu locurile de pescuit, dar sper sa recuperez in cel mai scurt timp distanta pierduta. Asa ca....tinem legatura. O sa va mai bat la cap de acum incolo

. Si poate ne vedem si la o partida de pescuit cu proxima ocazie. Numai bine va doresc, Sarbatori fericite, ma rog cat a mai ramas din ele, multa sanatate , realizari si fire tensionate in anul care vine.

Salutare d-nul dr. si bun venit pe forum.
Intrucat am si eu o casa mostenita in Sirioara ,chiar daca nu locuiesc acolo pot sa spun ca suntem consateni. Sieul este pt. mine locul unde am pescuit prima data si unde in continuare ma bucur de cateva zile de pescuit pe an chiar daca pescuitul si pestii nu mai au legatura cu ce era canva. Ma bucur ca cineva din zona o sa-mi poata oferi informatii concludente legate de Sieu. Intrucat mai am rude in sat probabil ca in aceasta perioada o sa fac o excursie in zona. Sunt curios: Sieul e inghetat?
Multumesc.
-
MARIUS POPA
- veteran

Mariusz, ai stat la naftalina pana acuma?
Sieul este inghetat pe portiuni, dar azi a venit negricios cica, din cauza unui mal surpat undeva pe la Livezile...
Ieri am fost la Saratel , dinjos de pod, apa albicioasa, nimic la pluta!

Fii pescar nu talhar.
-
mariusz
- utilizator constant

Salut tuturor,
Chestia cu statul la naftalina e perfect adevarata ,problema este alta: locuiesc in Cluj si ajung in zona de 3-4 ori pe an. Din pacate toate partidele care l-am facut anul asta pe Sieu au fost pe apa murdara si foarte schimbatoare. Vara Sieul a devenit foarte aglomerat la sfarsit de saptamana si ca urmare nu cred ca e cea mai buna destinatie de pescuit. Oricum iubesc Sieul si oamenii din zona si ma consider Bistritean chiar daca sunt nascut in Cluj. Am amintiri extraordinare legate de pescuitul pe Sieu si pot sa spun ca si in ultimii ani chiar daca am fost putin in zona am reusit sa ma descurc onorabil.
La sfarsit de an as dori sa va dorec tuturor :"La Multi Ani!"si Fitre intinse in noul an.
Ps. Ma gandeam ca poate as reusi sa prind niste avati pe Sieu la inceput de an.
Ce parere aveti??
-
MARIUS POPA
- veteran

Eu zic ca nu ai sanse...insa tu , poti incerca.
Astazi , cateva glaciaturi, sa zic asa, de pe Sieu, mai in jos de Arcalia:
https://www.dropbox.com/lightbox/home

Fii pescar nu talhar.