pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: pescuit in Bistrita!
Am stat o ora , bineinteles ca n-am avut nici o activitate. Cand sa plec acasa un nene a prins un ciortan de vreo 900g.
- MARIUS POPA
- veteran
Eu te-am intrebat mai multe ! 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
cam gata cu ciortanii pe anu asta. e timpul rapitorilor cat ne mai permite vremea asa ca dati pe ei!
set the hook!!
salutare bistriteni! am fost si eu la unirea luni si azi. rezultate 2 crapi 1.1 si 2kg si 2 carasi. apa e rece si trasaturile sunt putine. din ce am vazut cred ca e si ceva salau in balta. se mai prinde doar pe prima balta unde apa e mai adanca.
PS: am pescuit cu doua bete feeder si viermusi pe carlig.
PS: am pescuit cu doua bete feeder si viermusi pe carlig.
ieri am facut ultima partida la spinning pe anul acesta pe raul Somes la dej. acum 2 saptamani pe aceeasi zona pestii erau foarte activi la suprafata apei insa ieri s-au cam lasat la fund. nu am reusit sa prind nici un avat sau vreo stiuca insa surpriza a venit de la un clean care mi-a atacat para de la berti.
set the hook!!
- Ariston
- utilizator constant
Lasa Foxi ,ca nu e chiar ultima partida...nu abandonam asa usor.Mai este ceva timp pana ingheata apele...ieri am fost pe Colibita....un strap.In schimb am vazut cei mai mari bibani din viata mea .Un nene avea 7 buc toti peste kil.
- MARIUS POPA
- veteran
La ce i-a prins nenea ala?
Vine vreme urata, ne pregatim de copca
Ceva concursur pregatesti Marius in iarna asta?
Vine vreme urata, ne pregatim de copca

Ceva concursur pregatesti Marius in iarna asta?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Ariston
- utilizator constant
Binenteles pregatesc editia a V-a a concursului amical de pescuit la copca ..in ian-feb depinde de vreme.
chiar daca am zis ca nu mai ies la spin uite ca acum cand vremea e mai aspra fac o iesire tot la stiuca pe o balta. sper sa nu fie inghetata. detalii mai dupamasa.
set the hook!!