pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fox_spin
senior
senior

Re: pescuit in Bistrita!

Mesaj de fox_spin » 26 Sep 2013, 17:35

cum stati bistritenilor cu rapitorii? acum cand ar trebui sa se hraneasca frenetic nu ne permite vremea si turbiditatea apei. sambata pe o balta am avut destule atacuri de marlite insa niciuna nu a fost capturata. toate atacurile au survenit la voblere de suprafata, atac la vedere.
set the hook!!

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 27 Sep 2013, 15:22

as merge maine pe sieu stiti carreva cum e apa?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 27 Sep 2013, 15:45

Apa nu e buna, dar tu poti merge daca vrei 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 29 Sep 2013, 16:43

La Dorolea ati fost careva ?
Mananca salaul?

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 04 Oct 2013, 16:14

Salut baieti, stiti cumva cum arata Sieul.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Oct 2013, 17:31

Culoarea OK, crescut putin la Sintereag, maine posibil sa fie OK !
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 04 Oct 2013, 20:30

Bine ar fi sa prind si eu dupa atata timp apa pescuibila

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 05 Oct 2013, 18:10

apa Bistritei era lacrima azi la ora 14:30 cand am ajuns pe puntea de la lac, iar dupa vreo 5 minute cand imi faceam planul de atac cu nalucile si numarand cativa clenuti care s-au ridicat la suprafata apei dupa o flegma consistenta, bucuria mi-a fost intrerupta brusc de un val negru care se pare ca venea de la Colibita. pacat ca nu avem si noi bistritenii o apa cat de cat in care sa putem pescui in conditii bune.
set the hook!!

lucian_t73
junior
junior

Mesaj de lucian_t73 » 08 Oct 2013, 15:38

fox_spin scrie:apa Bistritei era lacrima azi la ora 14:30 cand am ajuns pe puntea de la lac, iar dupa vreo 5 minute cand imi faceam planul de atac cu nalucile si numarand cativa clenuti care s-au ridicat la suprafata apei dupa o flegma consistenta, bucuria mi-a fost intrerupta brusc de un val negru care se pare ca venea de la Colibita. pacat ca nu avem si noi bistritenii o apa cat de cat in care sa putem pescui in conditii bune.
Am fost duminica (06.10) pe Somes, la Ciceu Cristur, desi ti-am citit postul, in speranta ca se va limpezi.. Bineinteles ca n-a fost asa, apa in Somes era tulbure bine, am incercat vreo 20 min. la voblere mici, dar n-am avut nicio trasatura, oricum nu ma inspira deloc apa aia.. :( Apoi m-am dus pe o balta din apropiere (o fosta exploatare de balast, probabil o stii), unde am dat dupa stiuca o zi intreaga, fara trasaturi... si in final, in drum spre gara, am luat de pe Ilisua (care era limpede-cristal) vreo 9-10 clenuti, care mi-au mai inseninat ziua. In orice caz, ceea ce se intampla cu Bistrita, si prin "ricoseu" cu Sieul si Somesul in aval de Sasarm e revoltator, am inteles de la niste baieti din Bistrita ca pur si simplu se da drumul la mizeria din statia de epurare de la Bistrita in fiecare week-end (sambata). Anii trecuti, veneam frecvent in locul asta, pentru ca la noi (eu stau in Gherla), Somesul clujean era permanent murdar, din cauza balastierelor si statiilor de epurare din Gherla si Cluj. In prezent, pur si simplu nu mai am unde sa ma duc sa prind un avat sau clean la distanta rezonabila de casa... e ceva de groaza, ma intreb cand or termina astia cu tampeniile lor.. crapa-o-ar...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Oct 2013, 16:13

Mai sunt si altii la asentimentul meu !
Asa este, asa se prezinta Bistrhita>>Sieul, si Somesul pe alocuri, si inca ceva, noi sasa nu reusim sa facem nimic prin discutii si petitii, NIMIC, dar poate asa este natia asta a noastra, tre sa se planga si in public, asa numa sa mai piarda timp din viata asta , care se taraie ca apa printre pietre!
Eu am renuntat sa mai caut rapitoru de cateva saptamani (nici vremea nu a fost buna) , sa ma duc numa sa ma laud ca am fost....pescuiesc la bolo, macar acolo, se mai misca ceva, intre 2 cresteri si 2 scaderi de nivel , pe parcusul unei zile obisnuite !
Nu stiu cum se prezinta Muresul, ca daca e scazut, si am drum la Alba, probabil se schimba situatia, anul trecut aproape in perioada asta, a mers de minune cleanul, in prostie, numa tre sa fie scazut bine de tot...locurile nu se pot spune! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns