pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
cum stati bistritenilor cu rapitorii? acum cand ar trebui sa se hraneasca frenetic nu ne permite vremea si turbiditatea apei. sambata pe o balta am avut destule atacuri de marlite insa niciuna nu a fost capturata. toate atacurile au survenit la voblere de suprafata, atac la vedere.
set the hook!!
-
- utilizator constant
as merge maine pe sieu stiti carreva cum e apa?
- MARIUS POPA
- veteran
Apa nu e buna, dar tu poti merge daca vrei 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
La Dorolea ati fost careva ?
Mananca salaul?
Mananca salaul?
-
- utilizator constant
Salut baieti, stiti cumva cum arata Sieul.
- MARIUS POPA
- veteran
Culoarea OK, crescut putin la Sintereag, maine posibil sa fie OK !

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Bine ar fi sa prind si eu dupa atata timp apa pescuibila
apa Bistritei era lacrima azi la ora 14:30 cand am ajuns pe puntea de la lac, iar dupa vreo 5 minute cand imi faceam planul de atac cu nalucile si numarand cativa clenuti care s-au ridicat la suprafata apei dupa o flegma consistenta, bucuria mi-a fost intrerupta brusc de un val negru care se pare ca venea de la Colibita. pacat ca nu avem si noi bistritenii o apa cat de cat in care sa putem pescui in conditii bune.
set the hook!!
-
- junior
Am fost duminica (06.10) pe Somes, la Ciceu Cristur, desi ti-am citit postul, in speranta ca se va limpezi.. Bineinteles ca n-a fost asa, apa in Somes era tulbure bine, am incercat vreo 20 min. la voblere mici, dar n-am avut nicio trasatura, oricum nu ma inspira deloc apa aia..fox_spin scrie:apa Bistritei era lacrima azi la ora 14:30 cand am ajuns pe puntea de la lac, iar dupa vreo 5 minute cand imi faceam planul de atac cu nalucile si numarand cativa clenuti care s-au ridicat la suprafata apei dupa o flegma consistenta, bucuria mi-a fost intrerupta brusc de un val negru care se pare ca venea de la Colibita. pacat ca nu avem si noi bistritenii o apa cat de cat in care sa putem pescui in conditii bune.

- MARIUS POPA
- veteran
Mai sunt si altii la asentimentul meu !
Asa este, asa se prezinta Bistrhita>>Sieul, si Somesul pe alocuri, si inca ceva, noi sasa nu reusim sa facem nimic prin discutii si petitii, NIMIC, dar poate asa este natia asta a noastra, tre sa se planga si in public, asa numa sa mai piarda timp din viata asta , care se taraie ca apa printre pietre!
Eu am renuntat sa mai caut rapitoru de cateva saptamani (nici vremea nu a fost buna) , sa ma duc numa sa ma laud ca am fost....pescuiesc la bolo, macar acolo, se mai misca ceva, intre 2 cresteri si 2 scaderi de nivel , pe parcusul unei zile obisnuite !
Nu stiu cum se prezinta Muresul, ca daca e scazut, si am drum la Alba, probabil se schimba situatia, anul trecut aproape in perioada asta, a mers de minune cleanul, in prostie, numa tre sa fie scazut bine de tot...locurile nu se pot spune!
Asa este, asa se prezinta Bistrhita>>Sieul, si Somesul pe alocuri, si inca ceva, noi sasa nu reusim sa facem nimic prin discutii si petitii, NIMIC, dar poate asa este natia asta a noastra, tre sa se planga si in public, asa numa sa mai piarda timp din viata asta , care se taraie ca apa printre pietre!
Eu am renuntat sa mai caut rapitoru de cateva saptamani (nici vremea nu a fost buna) , sa ma duc numa sa ma laud ca am fost....pescuiesc la bolo, macar acolo, se mai misca ceva, intre 2 cresteri si 2 scaderi de nivel , pe parcusul unei zile obisnuite !
Nu stiu cum se prezinta Muresul, ca daca e scazut, si am drum la Alba, probabil se schimba situatia, anul trecut aproape in perioada asta, a mers de minune cleanul, in prostie, numa tre sa fie scazut bine de tot...locurile nu se pot spune!

Fii pescar nu talhar.