pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: pescuit in Bistrita!
Aseara era lacrima la Sintereag si mic !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Unde ma, la confluenta somesurilor
)?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Plin de plutasi la Saratel, intre poduri, in haite, baga la porumb in cleni denuma, macar de ar intra ceva mai sanatos, dar intra marunt si retin TOT
!
Abia mi-am croit si eu loc, dar cine stie stie, am reusit de am prins cativa, e tot mai greu pe apele noastre !

Abia mi-am croit si eu loc, dar cine stie stie, am reusit de am prins cativa, e tot mai greu pe apele noastre !

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Si mi-am propus sa nu mai folosesc voblere scufundatoare in acele locuri , unde, eull meu imi zice sa bag plutitoare....dar nu ma pot abtine si gata...!si urmarile apar , las la greu
!
Voi nu ati patit?

Voi nu ati patit?

Fii pescar nu talhar.
unii au fler si stiu sa se abtina la locurile cu agatatura sau fac scufundari daca e cazul (acesta sunt eu).
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Lauda de sine...nu e vorba de fler, chestia e ca, culmea, a si tras, apoi , pac, de o piatra ceva, nu de un ciot, carpa, sac...s-a taiat in zmancitura!
Puteam sa ma bag, sa caut acul in carul cu fan, tinere !
Puteam sa ma bag, sa caut acul in carul cu fan, tinere !

Fii pescar nu talhar.
nu stiu din ce cauza apa Bistritei este mereu tulbure. chiar daca are debit scazut, apa are nuanta cimentului. oare sapa pe undeva?
in ceea ce priveste pescuitul la rapitori in jud Bistrita in aceasta perioada pot sa spun ca rezultatele nu sunt satisfacatoare (tind spre 0). in ultima luna am facut excapade pe somes la avat insa fara rezultat. avatul batea dimineata dar nu baga voblerele in seama, poate din cauza ca are destula albitura la dispozitie ;i apa e prea calda.
cleanul incepe sa isi revina din letargie. ieri am capturat 2 cleni cam la 30 cm si cativa mai mici pe niste locuri pe care nu am mai pescuit. la voi care e situatia?
in ceea ce priveste pescuitul la rapitori in jud Bistrita in aceasta perioada pot sa spun ca rezultatele nu sunt satisfacatoare (tind spre 0). in ultima luna am facut excapade pe somes la avat insa fara rezultat. avatul batea dimineata dar nu baga voblerele in seama, poate din cauza ca are destula albitura la dispozitie ;i apa e prea calda.
cleanul incepe sa isi revina din letargie. ieri am capturat 2 cleni cam la 30 cm si cativa mai mici pe niste locuri pe care nu am mai pescuit. la voi care e situatia?
set the hook!!