pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
Azi dupa amiaza spre seara, am verificat apa in spate la Kaufland (tocmai iesea un impatimit de spin cu niste soldari din apa
) am fost pe Sieu, dinsus de podul de la Saratel. Apa bunicica, 3 cleni din care 1 sub dimensiuni ,atacuri apatice pesti grasi inca plini de verdeatza.

-
- utilizator nou
inca e tulbure somesul, lucreaza CML-ul, balastiera
Da parca nu mai sunt (de parca ar fi fost vreodata) permise excavari in albiile raurilor. Aseaera am luat o gura de aer la confluenta Bistrita/Sieu - amandoua nepescuibile.florin3lu1 scrie:inca e tulbure somesul, lucreaza CML-ul, balastiera
Oare cum de mai traiesc pestii? imagine de azi 20.07.2013 Bistrita, zona Kaufland. Garda de mediu doarme?
Bistrita galbena dupa ploaia de dupa amiaza si deversari direct in rau....
http://imageshack.us/f/545/jt40.jpg/
Bistrita galbena dupa ploaia de dupa amiaza si deversari direct in rau....
http://imageshack.us/f/545/jt40.jpg/
- MARIUS POPA
- veteran
Trist , foarte trist, si eu am vazut-o pe la ora 17, prin zona abatorului...m-am speriat, ce deversari sunt acolo?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mentionez ca Bistrita la acea data nu era galbena de la ploaie...in sus pe Bargaie apa era LACRIMA, deci de undeva din Livezile sau prin zona aia se intampla fapta. 

Pentru cei care nu stiau .... http://www.ziare.com/bistrita/stiri-bus ... ac-4009661 . Is curios cat va mai uzina Namol - MHC ul din zona de "agrement".
Legat de ape si poze .... maine trimit e-mail cu pozele spre garda de mediu ( cjbistrita@gnm.ro - in caz ca trimiteti si voi ceva poze si poate miscam un pic traba ). E-mailul cu pozele le voi trimite (cu C.C. ) si spre cei din presa locala.
Am inteles ca acea deversare ar fi o canalizare stradala (numai ????? ) mai veche.... (Daca asa sta treaba ma intreb LA CE MAI PLATIM APA METEORICA ... )
Legat de ape si poze .... maine trimit e-mail cu pozele spre garda de mediu ( cjbistrita@gnm.ro - in caz ca trimiteti si voi ceva poze si poate miscam un pic traba ). E-mailul cu pozele le voi trimite (cu C.C. ) si spre cei din presa locala.
Am inteles ca acea deversare ar fi o canalizare stradala (numai ????? ) mai veche.... (Daca asa sta treaba ma intreb LA CE MAI PLATIM APA METEORICA ... )

- MARIUS POPA
- veteran
Buna initiativa, te felicit!
Zona Rusu Bargaului , este MOARTA, nici patanie de peste, doar boistean, cat traiasc nu mai merg pe acolo, nici macar un atac, apa mica, f limpede, nici o activitate ...

Zona Rusu Bargaului , este MOARTA, nici patanie de peste, doar boistean, cat traiasc nu mai merg pe acolo, nici macar un atac, apa mica, f limpede, nici o activitate ...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
stiti careva cum este Sieul?