Pescari din DEVA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Pescari din DEVA

Mesaj de lucian_marza » 06 Sep 2007, 14:01

Sunt interesat de toti pescarii din DEVA care dau la peste prin imprjurimi.Ideea e sa schimbam cate o informatie pe topicul asta.Multumesc.Incep eu.A fost cineva recent pe Mures?Cum e apa?Merge rapitoru din sus de baraj?? Multumesc.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 06 Sep 2007, 18:39

rapitoru' nu prea merge... mai mult inoata .. :lol: :lol:
In sus de baraj in ultimul timp nu am dat... in jos inainte de valul asta de frig se mai lua ceva.... acum nu stiu... da ma duc maine sa verific :wink:

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 06 Sep 2007, 20:52

Sunt curios cum e Caianu..Merge cleanu, sau nu..

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 06 Sep 2007, 22:15

Ziceai ceva de clean ? mergi pe Defileul Jiului , se prind cleni de toata frumusetea ; pe linga asta , din cind in cind si cite un pastrav ...adevarat ..! :wink:
scuze ...off topic...!

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

deva

Mesaj de alexandru varga » 08 Sep 2007, 02:06

saptamina trecuta am fost la baltile din deva la balastiera bate salau si avatu dar nu prea minca am dat o zi intreaga la vobler twister si lingura abea am luat un salau la 1'200kg si o mirlita la lingura'pe mures incearca la lesnic in balastiera am prins avat si clean alti ori prins si stiuca

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 08 Sep 2007, 08:14

Mersi de sfaturi..Am auzit si eu ca la baltile alea 3 de dupa dig, este peste mare.Cica ia rupt unuia fir de 40..Cred ca a iesit muresul in ele si au intrat bucati mari..Altul iar mia zis ca la o contra i sa rupt batul in trei.Sa dus cu montura cu tot..Am dat si eu la stiuca acolo, si rapea intradevar, dar n-am luat nimic.Am luat 2 stiuci la balta populata..cei adevarat nu de curand.Sa mai fie oare stiuca mare acolo???nu stim...

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

pentru pescari din deva

Mesaj de alexandru varga » 09 Sep 2007, 19:58

am fost simbata la balta la balastiera din deva cu familia nevasta am lasto la bete la pluta eu am dat la blincher pina o iceput ploaia dar nam prins nimic ea o prins niste maruntis.un batrin care merge mereu numai pe balta din balastiera a luat un avat la porcusor la fund la 1,800 el da numai dupa rapitor cu pestisori.dupamasa am dat si eu umpic la pluta,am pus o bobita de mamaliga si mio intrat un crap aproximativ de vrio 3-4kg lam tinut cam 4minute,fir de 0,14 cu cirlig de 14,am reusit sai dau aier o data dupa care so indreptat spre stuf lam fortat umpic sasi schimbe directia dar nam reusit,prima data am crezut ca sa rupt firul;dar sa dezdoit cirligu si era nou in ziua ai il luasem,owner era cam subtire intradevar,asta este poate data vitoare

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 10 Sep 2007, 00:16

un batrin care merge mereu numai pe balta din balastiera a luat un avat la porcusor la fund la 1,800 el da numai dupa rapitor cu pestisori.
Probabil ca ar trebui dat ma la fund dupa avat.Mai ales daca zici ca nici nu mananca..sunt in cluj inca.Cand ajung in deva, o tai repede la lesnic.Poti sami spui locatia mai exacta??se poate cu masina??[/quote]

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 10 Sep 2007, 00:29

se poate,liinistit este drum facut pina acum o luna se mai lucra carau balastru.locatia este chiar la intrare in lesnic la prima casa pe dreapta cum mergi de la deva spre lesnic este drumu,tine drumul respectiv si te duce pina acolo.

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 10 Sep 2007, 08:25

Ok.Mersi..Tot in zona lesnicului tin minte ca am fost anul trecut,este un fel de bratz care deviaza din mures.Se prinde ceva acolo?Mai demult dadeam la clean acolo..

Scrie răspuns