Pescari din DEVA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Pescari din DEVA
Sunt interesat de toti pescarii din DEVA care dau la peste prin imprjurimi.Ideea e sa schimbam cate o informatie pe topicul asta.Multumesc.Incep eu.A fost cineva recent pe Mures?Cum e apa?Merge rapitoru din sus de baraj?? Multumesc.
-
- utilizator nou
- alexandru varga
- utilizator constant
deva
saptamina trecuta am fost la baltile din deva la balastiera bate salau si avatu dar nu prea minca am dat o zi intreaga la vobler twister si lingura abea am luat un salau la 1'200kg si o mirlita la lingura'pe mures incearca la lesnic in balastiera am prins avat si clean alti ori prins si stiuca
-
- utilizator nou
Mersi de sfaturi..Am auzit si eu ca la baltile alea 3 de dupa dig, este peste mare.Cica ia rupt unuia fir de 40..Cred ca a iesit muresul in ele si au intrat bucati mari..Altul iar mia zis ca la o contra i sa rupt batul in trei.Sa dus cu montura cu tot..Am dat si eu la stiuca acolo, si rapea intradevar, dar n-am luat nimic.Am luat 2 stiuci la balta populata..cei adevarat nu de curand.Sa mai fie oare stiuca mare acolo???nu stim...
- alexandru varga
- utilizator constant
pentru pescari din deva
am fost simbata la balta la balastiera din deva cu familia nevasta am lasto la bete la pluta eu am dat la blincher pina o iceput ploaia dar nam prins nimic ea o prins niste maruntis.un batrin care merge mereu numai pe balta din balastiera a luat un avat la porcusor la fund la 1,800 el da numai dupa rapitor cu pestisori.dupamasa am dat si eu umpic la pluta,am pus o bobita de mamaliga si mio intrat un crap aproximativ de vrio 3-4kg lam tinut cam 4minute,fir de 0,14 cu cirlig de 14,am reusit sai dau aier o data dupa care so indreptat spre stuf lam fortat umpic sasi schimbe directia dar nam reusit,prima data am crezut ca sa rupt firul;dar sa dezdoit cirligu si era nou in ziua ai il luasem,owner era cam subtire intradevar,asta este poate data vitoare
-
- utilizator nou
Probabil ca ar trebui dat ma la fund dupa avat.Mai ales daca zici ca nici nu mananca..sunt in cluj inca.Cand ajung in deva, o tai repede la lesnic.Poti sami spui locatia mai exacta??se poate cu masina??[/quote]un batrin care merge mereu numai pe balta din balastiera a luat un avat la porcusor la fund la 1,800 el da numai dupa rapitor cu pestisori.
- alexandru varga
- utilizator constant
-
- utilizator nou