Pescari din DEVA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 15 Sep 2007, 19:56

daca de bratul care ma gindesc eu ca zici e cel de la balastiera/eu am prins clean numai pe capatul din sus si de pe insula.se poate trece bratul pe capetele lui mai usor si cam pe la mijlocul bratului.am fost vineri pe la baltile din deva dimineata am fost pe populata nam avut nici un atac dupa care mam dus pe cele de la balastiera.cum am ajuns la a teia lansare am prins un avat de 500gr la un rettling rapala de 5cm de culoare verde deschis ca si reginuta,mai era cineva care il cunosc,el pescuieste numai la twister,prinsese 6 mirlite cam la 700gr,eu am insistat pe voblere si oscilante,am avut 4 atacuri anemice si nam luat nici unul.pina la urma am pus un sad alb de 5cm si dupa mai multe lanseuri am luat si eu o mirlita cam tot la marimia respectiva,si cam atit a fost tot

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 19 Sep 2007, 16:15

Am fost si eu la balta de la lesnic.N-am luat nimic.Vreo 2 sarituri langa mal..cracul era prea tulbure ca sa pot da pe el.Am fost apoi la baltile din Deva(pe drumul care duce peste dig nu?).Am dat la un vobler rapala de 8 cm la balta cea mai adanca.A venit o stiuca pana langa mal, asa vreo 3 metri, si am dat prin fata ei, dar nimic.N-a vrut sa intre..Nici nu stiu cum se procedeaza intr-o astfel de situatie..Oricum cred ca este stiuca destul acolo..Ce-i adevarat, nu-i vremea stiucii inca..Spune-mi te rog locatia exacta a celr trei balti de la balastiera..eu sunt cu totul derutat..pe unde ajungi acolo???mersi

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 20 Sep 2007, 20:57

mergi spre iesirea din deva pe dn care duce spre sarmis mob faci stinga,str.trece prin fata la sarmis mob si da in str depozitelor dupa care faci dreapta spre areroportul de la saulesti dupa care imerdeat primul sau al doilea drum,numai stiu sigur care din ele faci stinga,drumul duce la groapa de gunoi a orasului,treci de iel,si cind treci de dig faci stinga,dupa care mergi pe drumul respectiv si dai de case ale romilor pe marginea drumului dupa ce treci aproape de toate se va face un drum la dreapta,din drumul principal. pe care intri si duce exact pe balti,si sint mai mult de 3 balti.daca vrei ne intilnim si mergem impreuna cind ai timp.

ionelh
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionelh » 25 Sep 2007, 13:10

week-endul 13 - 14 oct. vin la deva. Daca vreti putem face o partida.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 25 Sep 2007, 23:43

eu normal ar trbui sa intru in concediu din 01-10 zece zile,daca nu intervine nimic te anunt vineri seara dupa ora 21.chiar as fi incintat,mai scimbam pareri

ionelh
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionelh » 26 Sep 2007, 13:22

Bun, astept atunci un mesaj aici pe forum...

Cu schimbatu de pareri e putin mai greu, eu fiind incepator la spinning :(

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 29 Ian 2008, 20:01

am fost azi zi pe mures.cam tulburel.mai astept cateva zile si merg iar.
desi urasc sa merg la apa calda , acolo am fost!poate par masochist dar adevarul este ca acolo am ceva repere pt mures!?
muresul era un pic crescut,destul cat sa nu merite sa merrg la gropanul meu preferat,asa ca am stat la apa calda.
impresii:greata astai cuvintul.numa "pescari"flamanzi.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 30 Ian 2008, 16:32

Am vazut in zona multi care prindeau mrenute mici si le retineau, mai trist ca in toamna si in iarna s-au prins o multime de salai mici, nici macar stapazani, care au fost de asemenea retinuti. :evil:

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 11 Oct 2009, 15:28

Salutari si din Brad. Ati mai fost careva la stiuca prin imprejurarile Devei? Sunt interesat de cateva balti cu stiuca....

claudiupescaru
junior
junior

sunt nou

Mesaj de claudiupescaru » 14 Feb 2010, 21:40

sunt nou pe aici pe forum :roll: si as vrea sa cunosc si eu cateva persoane din deva deoarece sunt si eu din deva si poate cand se face mai cald iesim pe undeva :lol: :wink:

Scrie răspuns