contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

vanatoruldepesti scrie: in 2004, cred ca prin septembrie, am fost impreuna cu domnul Dady, in Bucuresti, chiar la sediul central al UE.
Cred ca o sa mai treaca nitica apa pe garla pana ce sediul central al UE o sa se mute la Bucuresti

. In rest, din pacate, nu ma mira deloc ce-ai patit.
Cu lacrimi Bastus!
-
mironmihai
- utilizator nou

Adi_ scrie:iliuta, am ajuns si eu pe la 8.30 la lucru, citesc povestea asta de groaza si sunt terminat pt. toata ziua de azi.
Este de cosmar ceea ce ai scris aici. Nu-ti pot descrie tabloul sumbru care s-a format in mintea mea cu fiecare rand pe care-l citesc. Doar randurile in care ai descris cum era pe vremea lui Nea Spirica m-au facut sa visez frumos.
Nu-ti pot descrie ce sentimente de ura ma cuprind fata de oamenii care au distrus totul acolo, si de cei care sub ochii nostrii de distrug si ce a mai ramas din superba si coplesitoarea natura, cu munti, rauri, lacuri si pesti. Pt. oamenii astia ar fi bun un Hitler, sa-i execute pe toti.
Este dureros ce s-a intamplat acolo si ce se intampla in multe alte locuri. Daca am avea cunostinta de toate cazurile de acest gen, am muri de inima rea.
Parca e un cosmar din care nu te mai poti trezi. Am impresia ca e novoie de o adevarata revolutie pt. a opri prapadul care se intampla.
Pacat, pacat si iar pacat!!!!
Doamne iarta-ne!!!
-
danr
- Site Admin

este un topic de acum 5 ani, va rog cititi cu atentie si faceti observatii pertinente, daca este cazul
-
catalin66
- veteran

Scuze nu am fost atent

. Totusi parca sunt actuale toate problemele .
-
Fario_nebunu
- veteran

blackmamba scrie:Scuze nu am fost atent

. Totusi parca sunt actuale toate problemele .
Da, numai ca a disparut numitul Gerula. In rest totul e la fel...

-
Fario_nebunu
- veteran

A mai fost cineva la pescuit le lacul Pecineaga? Cu ce rezultate?
-
catalin66
- veteran

A mai fost cineva in zona , a mai pescuit cineva pe acolo mai curand ?
Treaba e ca prin august am un pic de concediu si cred ca merg undeva in zona Rucar si avand obiceiul de a ma informa foarte bine inainte , am gasit in apropiere cateva lacuri montane interesante . E vorba de Satic , Pecineagu si Rausor , mai sus de Campulung . Care ce stiti de ele ce se poate prinde sau ce se mai poate prinde ca dupa ce am citit postarea lui Iliuta de la inceputul topicului m-am cam dezumflat dar totusi asta era in 2005 . Sau mai sus pe rau , mai este ceva pastrav ?
Dar despre lacul Rausor ce stiti ? Cine e din zona sau cine a mai fost curand in zona ? Orice informatie e binevenita , situatia lacurilor , starea drumurilor , cazare , alte obictive turistice in zona .......etc.
-
Matei Claudiu
- veteran

si pe mine m-ar interesa astfel de informatii...
as vrea prin august septemprie sa fac un weekend de pescuit prin zona....
-
adyy
- junior

Legat de Dambovita si Pecineagu iti zic eu: anul asta golesc (cred ca au si terminat pana acum) lacul complet pentru a captusi barajul cu o camasa de beton noua, pentru ca aia veche avea fisuri.
La inceputul lui iunie, mai sus de Satic raul era triplu ca debit si semi-cafeniu la culoare. Poate acum o fi altfel, dar ma indoiesc.
Pe 16 iulie trebuie sa merg la o nunta in zona, asa ca daca aveti curiozitati si e drumul bun, dau o tura sa mai vad cum sta treaba.