Pastrav la Poiana Marului CS?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Pastrav la Poiana Marului CS?

Mesaj de Zuckala » 29 Dec 2009, 14:18

Puteti sa-mi spuneti daca se poate prinde pastrav in lac, eventual locuri unde as putea sa incerc in afara de zona in care se varsa raul in lac, care e mai tot timpul ocupata de clenari (tot respectul). Am fost vara trecuta pe rau dar in afara de cativa pastraviori cat palma si niste cleni pe care i-am lasat sa mai creasca nu am prins nimic, oare daca mergeam pe apa mai sus de pensiuni aveam rezultate mai bune?
Sarbatori fericite!

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 29 Dec 2009, 17:34

Sal.
Eu sunt din zona si merg(-eam) destul de des in Poiana(cat a fos sezonul aproape in fiecare sf de saptamana mergeam).Pe rau nu prea e pastrav mare dar pe lac daca ai barca,ai sanse sa prinzi ceva pastrav mai adevarat daca ai si noroc bineinteles.Personal am prins pastarv frumos chiar,aprox 1,5kg dar stiu pe cineva care a prins anul acesta unul de 4,5kg.Am prins si la 1kg,vezi in galeria mea dar se prinde si clean mare,dar cum am mai spus,daca ai barca ai sanse mai mari sa prinzi ceva mai adevarat.Si pe rau am prins dar la musca si la sf lui august.Daca te duci ai grija ca doar pe Sucu ai vioe-cu bon de la ei, iar Bistra e inchis de tot pt repopulare cica.Uita-te la mine in galerie-toate pozele cu capturi sunt din Poiana Marului si tot e prins doar la vobler,la trena din barca.
La multi ani si fir intins.

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 18 Ian 2010, 14:28

sal baieti...LA MULTI ANI !!! si cat mai multe capturi frumoase...

si eu merg cat pot de des la poiana....pot sa ma "laud" cu capturi fff frumoase de acolo......atat de clean dar si pastrav de rau si de lac..

recordul meu acolo e de clean de 2,5 kg pe rau, pastav de rau de 1 kg, si pastrav de lac de aprox 5,5 kg :D si cred ca vreo 58 cm parca

e locul unde chiar ma duc cu speranta ca pot sa am si capturi frumoase...

pe rau am prins f mult peste dar mai incoace inspre coada lacului, din 2 motive: unu ca era mai aproape de cort si al doilea ca sus era plin de "profesionisti".

in final parerea mea este ca ar trebui sa ne bucuram de acest lac atat timp cat este peste in el pt ca am auzit ca se va goli....asa cum sa facut si cu valiug....

in rest......fir intins ;)

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 18 Ian 2010, 17:40

Salut baieti si multumesc pentru raspunsuri, daca nu sunt prea indiscret pot sa intreb cu ce momeala merge mai bine?

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 18 Ian 2010, 17:55

artificiala ca cea naturala e intrezisa :twisted:
www.pentrupescuit.ro

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 18 Ian 2010, 18:05

Ilarion scrie:artificiala ca cea naturala e intrezisa :twisted:

Pana la 1mai e interzisa si artificiala la pastrav dar la noi in neamt nu se pune :roll:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 18 Ian 2010, 18:07

Normal ca artificiala, dar eu vroiam sa stiu vobler, twister, oscilanta, rotativa, musca?

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 18 Ian 2010, 18:21

la toate 8)
www.pentrupescuit.ro

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 19 Ian 2010, 06:56

Ilarion scrie:la toate 8)
Acum in perioada asta cel mai bine merg rotativa si voblerul. Daca te intereseaza pastravul a inceput sa se ia pe canal la Zanesti dar sa ai grija pe dale ca se aluneca.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Ian 2010, 08:48

pensionaru scrie:
Ilarion scrie:la toate 8)
Acum in perioada asta cel mai bine merg rotativa si voblerul. Daca te intereseaza pastravul a inceput sa se ia pe canal la Zanesti dar sa ai grija pe dale ca se aluneca.
Dar la pastrav ce merge acum in ianuarie cel mai bine? eu astept sa incerc la nimfa dar cu echipament atipic. Trebuie sa ne grabim ca daca intra in vigoare ordinul ministrului se interzice pescuitul pana in mai. Mai avem maxim 2 saptamani de pastravareala.

Scrie răspuns