Olt - Draganesti, Frunzaru ( Babiciu ), Rusanesti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan
junior
junior

Mesaj de razvan » 22 Sep 2004, 11:42

scurt , ce a insemnat pt mine si cum am vazut eu iesirea asta::
-in primul rand spre deosebire de baieti care veneau dupa una, doua sau chiar mai multe saptamani de servici eu veneam dupa o sesiune full examene ft. interesante si pline de neprevazut :lol: ...oricum cred ca si ei tanjeau la fel de mult dupa o iesire ca si mine
-in al doilea rand dupa o zi intreaga(sambata 06:00-20:00) in care nu a pus botul decat o ora si atunci mai mult tras de limba, la ora 21:00 ne-am ocupat locurile in masina si plini de entuziasm :lol: ne-am culcat pana duminica dimineata cand au venit baietii(eugen , costica, si trombonezu) care cu un entuziasm mai mare de cat al nostru s-au pus pe lasat jiguri(cu shaduri, gruburi sau muste) la fel cum facusem si noi sambata si cum am continuat si duminica :lol:...., pacat ca au venit aia cu barca si ca au dat ailalti drumu la turbine si ei nu au mai apucat nici macar ora aia de tzacuri pe care noi o prinsesem sambata si care se profila si duminica.... :(
-iar in al treilea rand mi-a facut mare placere sa-i cunosc pe baieti si sper sa sa ne mai vedem ....cine stie pote tot pe acolo cand s-o mai raci vremea si o sa inceapa sus in lac(uri)....pana atunci mai vorbim pe forum....
Numai bine si fire intinse la toata lumea...!!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 23 Sep 2004, 09:04

N-ar mai fi nimic de spus despre pescuitul respectiv.

Eugen, nu am bafta, sunt doar un nemernic imbecil care nu stie sa aprecieze unele lucruri. Am calcat pe bat ieri dimineata in dormitor, am auzit un tac si instantaneu mi-au dat lacrimile. S-a rupt o lungime de 30 cm de la imbinare pe tip, pana in primul inel. O sa deschid discutia la rods and reels.

Numai bine!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Sep 2004, 14:42

Todi, condoleante!
Nu vrei un Shimano Catana de 2,40 10-30g (luat de la Gipo asta vara, pescuit de 3-4 ori)?

Eugen, sper sa imi rezervi vreo 5 m de fluorcarbon.
Mi-am luat tot fluorcarbon de la Aquamania (vreo 30 de m de 0,31: apropos vand la metru 1800lei/m, pentru inaintas, 30 de metri iti ajung un an :wink: ).
Wave zicea ca ala de la Aquamania e the best, dar eu n-am termen de comparatie :? .

razvan
junior
junior

Mesaj de razvan » 23 Sep 2004, 16:39

todi....vreau sa spun ca nu am cuvinte.....sau altfel spus ..."no coment"... :cry:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Sep 2004, 16:43

daca ti-ai luat vanish, e bun. da-i cu incredere. am luat clean cu 0.25 de la vanish in apa limpede cristal. bad news: rezistenta la nod, d-aia am schimbat marca. dar e un fluoro bun, fara indoiala.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Sep 2004, 16:45

cu todi am vorbit de dimineata. razvane, eu zic sa-l duceti sa-l imbatati pe undeva, ca e suparat rau. si nu-l lasa pe langa lame, funii si chestii din astea.

razvan
junior
junior

Mesaj de razvan » 23 Sep 2004, 21:16

lol eugene....promit ca o sa am grija de todi sa nu-si ia glanda....daca ma gandesc bine a mai patit-o o data.....sa nu fie contagios...cine stie.... :?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Sep 2004, 21:24

Eugene, nu e vanish. e ceva mai complicat, Polter....nu stiu cum...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Sep 2004, 10:30

multumesc frumos de oferta costica dar am catana si NU mai vreau alta. a gasit alin ceva trabucco prin tg. jiu, la 1 mil, saptamana viitoare ma duc s-o vad. vreau un bat din fibra de sticla, ceva gen germina sau mai stiu eu ce. sau eventual sa ma las de pescuit, sa pot sa dorm linistit noptile. ******** ****** **** ********* ******* **** ****** ****** !

:)

Numai bine!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Sep 2004, 13:51

Todi, oferta era mai mult in gluma :D
E pe bune ca vreau s-a dau, dar gluma era contextul in care am facut oferta!
Cred ca mergea mai bine cu o franghie si niste sapun!

Pe trabucco am pus si eu mana la Cluj si ma batea gandul sa iau una mai grea!

Week-end placut!

Scrie răspuns