Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
robert_anisoiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de robert_anisoiu » 02 Iul 2008, 10:57

wilddanube scrie:Apa a fost tulburica. Rezultatele au fost nesatisfacatoare. Stiuca NU.
Saptamana asta apa in scadere si limpezire. Estimez crap si salau. Detalii preturi la mine pe http://wilddanube.ro/ro/servicii.html
Am vazut pe pagina de net doar propuneri de plimbari. Pentru pescari nu exista program? De ex: ziua 1, pescuit la somn; ziua 2.....?

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

mila 23

Mesaj de Lauru » 02 Iul 2008, 13:03

m-am intors duminica de la mila... stiuca zero
salau zero
avat zero
biban mult dar marunt, ceva mai mare pe dunarea veche la bucatica pe fund
hors concours= crap intre 4 si 9 kg exclusiv din barca pe senal, nadit cu 3 zile minim inainte
preturi de turcia all inclusive, (salupa scumpa-1 milion 15 min)
daca ai salupa ta..se schimba treaba

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 02 Iul 2008, 13:33

pentru Lauru
Pe unde ai incercat la Stiuca ? pe care canale sau pe care lacuri?
Ai incercat si pe Dunarea veche?
Nu ataca nimic ? cum era apa ? care poate fi explicatia pentru acest an deosebit de slab , unde poate sta Stiuca ca sa nu prinda nimeni nimic?
Ce spun localnicii s-ar putea schimba ceva in urmatoarele saptamani?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 02 Iul 2008, 13:37

Programele de pescuit se organizeaza in functie de informatiile de moment. Degeaba am eu program de pescuit la stiuca pe Cuibeda daca pe Cuibeda n-a mai fost stiuca de 5 luni. Nu exista programe de pescuit standard in Delta. Daca ploua torential in Moldova s-a dus pescuitul la crap saptamana urmatoare. Pot sa organizez standard doar pescuit la biban cat degetu`. La altceva e inspiratie, informatie si stiinta
www.wilddanube.ro

Bodnar
junior
junior

Sal

Mesaj de Bodnar » 02 Iul 2008, 15:08

Intradevar eu am plecat de la Mila cand a ajuns Laurul(am ratat berea aia...poate data viitoare).Am cautat si eu stiuca dar rezultate nu chiar 0 ci 1 :twisted: Ce pot sa zic...localnicii spun ca apa e crescuta si sta in stuf....biban mult 200-300 grame in curent pe Sontea cu rama neagra...nu ajungea plumbul pe fund. Ultimele doua zile m-am axat pe crap...degeaba am, nadit eu in locuri strategice...crapul circul pe Olguta din lac in lac si manca numai dupa masa...orice ii dadeai galben(eu am prins la porumb tare, de conserva si la cub de mamaliga...nu prea mari...pana in 4 kg...au fost si mai mari dar scapau in dril cand venea cate o insula plutitoare). Am pescuit din barca si sareau crapii cand treceau pe canal ca delfinii :shock: Nu am mai vazut niciodata crapi asa frumos colorati. apropo te descurci si dintr-o barca Laguna...nu trebuie neaparat salupa...si aia e 20 lei pe zi :wink:
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

robert_anisoiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de robert_anisoiu » 03 Iul 2008, 08:51

wilddanube scrie:Programele de pescuit se organizeaza in functie de informatiile de moment. Degeaba am eu program de pescuit la stiuca pe Cuibeda daca pe Cuibeda n-a mai fost stiuca de 5 luni. Nu exista programe de pescuit standard in Delta. Daca ploua torential in Moldova s-a dus pescuitul la crap saptamana urmatoare. Pot sa organizez standard doar pescuit la biban cat degetu`. La altceva e inspiratie, informatie si stiinta
Ideea era alta. Deci se poate veni si, in loc de plimbari in Delta, se poate pescui? Asta era de fapt intrebarea.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 03 Iul 2008, 08:57

da bineinteles
acum nu se prinde
poate saptamana viitoare
acum biban caras rosioara si crap, dar nu mult, pe zone nadite
www.wilddanube.ro

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 07 Iul 2008, 09:00

Cum e cu tantarii in perioada asta caci cu stiucile am inteles ca este greu .
parca as merge la sfarsitul saptamanii dar drumul este cam lung si daca merg doar ca sa dau de mancare la tantari si sa suferim de caldura nu stiu daca este cea mai buna idee
Adrian

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 07 Iul 2008, 09:20

cat despre tantari...nu multi..da' rai domle...
otraviciosi nu glume..prea cald ca sa stai imbracat gros..prea anofeli sa stai in short...
am avut blande si mancarimi inclusiv 3 zile dupa ce am ajuns acasa..plus umflaturi ale gleznelor..
cat despre off, autan, etc.... ..solutiile astea sunt ptr tantari.. ce e berea rece ptr mine la orele 14..
analyse and decide!

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 07 Iul 2008, 11:08

Comparatia cu berea a fost decisiva .mai plastica nici nu putea fi .
Cred ca erau si mari si carnivori.
Cred ca am sa fac concediul la munte ca sa scap cu viata .

Unde ai stat in cort sau in sat undeva.

Acum 3 ani am prins o perioada din asta cu tantari la sfarsitul lui August si am ajuns ca intr-o noapte am facut o febra serioasa cu frisoane si stari de ameteala si cu toate ca ne mai tratam cu cate o palinca si cu cate o bere tot m-a tinut vre-o 2 zile asa ca mi-e chiar usor frica de tantari.
De tinut deoparte nu reuseam nici cu 2 spirale puse la capetele barcii darmite cu alte substante.
Adrian

Scrie răspuns