Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Hmmmm
Alo wilddanube care-i treaba in delta anu asta? Nici un semnal nimic...incepe sezonu...
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
- wilddanube
- veteran
In principiu pescuitul este inca inchis .
Pentru cei pentru care acest principiu nu este valabil si care au fost pe apa zilele astea a *mers* crapul - bucati pana la 19 kg, salaul si mai ales avatul.
De stiuca n-am auzit cu toate ca ghiolurile sunt limpezi.
De joi 19.06 si pana duminica 22 am locuri pe Anastasia 2 pozitionat in zona km 29 - 44
Apa e buna si in scadere usoara
Pentru cei pentru care acest principiu nu este valabil si care au fost pe apa zilele astea a *mers* crapul - bucati pana la 19 kg, salaul si mai ales avatul.
De stiuca n-am auzit cu toate ca ghiolurile sunt limpezi.
De joi 19.06 si pana duminica 22 am locuri pe Anastasia 2 pozitionat in zona km 29 - 44
Apa e buna si in scadere usoara
www.wilddanube.ro
-
- veteran
noutati delta dunarii
Poate sa-mi dea si mie cineva detalii despre zona Dunavatul de Jos,pescuit,cazare?
M-am intors de cateva zile din zona Dunavat-Razelm ... natura. aer, soare, pasaret, nuferi, peisaje ... totul de exceptie daca nu tinem cont de preturile din zona ... o zi de ski in Poiana Brasov e mai ieftina ca una de pescuit la Dunavat 
... aaaa, am uita sa va spun de peste, am uitat pt ca mi s-a sters din memorie
... ioc, ioc, ioc ... 4 insi/4 zile/ 4 marlite/Solomon, Holbina, Oaia, in fine, cam tot ce este sub canalul Dunavat am colindat si nimic ... parca dadeam in apa de racire a unui reactor nuclear 
toata zona e plasuita la greu si cred ca au topit tot pestele ... dar pt amatorii de plimbari merita

... aaaa, am uita sa va spun de peste, am uitat pt ca mi s-a sters din memorie

toata zona e plasuita la greu si cred ca au topit tot pestele ... dar pt amatorii de plimbari merita

- wilddanube
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
noutati delta dunarii
Mai are cineva informatii despre zonele Murighiol sau Dunavat? M-ar interesa si ceva informatii despre cazare.
- wilddanube
- veteran
Apa a fost tulburica. Rezultatele au fost nesatisfacatoare. Stiuca NU.
Saptamana asta apa in scadere si limpezire. Estimez crap si salau. Detalii preturi la mine pe http://wilddanube.ro/ro/servicii.html
Saptamana asta apa in scadere si limpezire. Estimez crap si salau. Detalii preturi la mine pe http://wilddanube.ro/ro/servicii.html
www.wilddanube.ro