Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Re: Noutati Delta Dunarii

Mesaj de wilddanube » 07 Oct 2013, 16:02

Pe incinte s-a mai prins. Nu sute de bucati ca acum cateva saptamani dar a fost OK.
Pe natural vom vedea maine !
www.wilddanube.ro

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 07 Oct 2013, 16:09

>wilddanube< daca duci pontoanele/pontonul la Ivancea, anunta-ma(ne). Desi ma mut in nord,daca nu sunt rezultate,migrez.Ivancea,pentru mine, ramane o zona de suflet.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 13 Oct 2013, 05:53

Azi multa marlitza. 100-400 gr.
Din pacate exista si pescari care le retin. Ajung, dupa un calcul sumar, la 20-30 kg.
Ca doar nu au venit in Delta ca sa plece fara peste.
www.wilddanube.ro

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 14 Oct 2013, 08:34

Ce naiba sa faci cu asemenea marlite? Daca le tai capul raman cam cat un oblete mai rasarit...dar probabil ca este vorba de orgoliu si vanitate. Ce pescari meseriasi sunt ei...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 15 Oct 2013, 10:25

Nu va suparati,pe lacul Babina se mai plateste taxa,mai este concesionat? am auzit ca numai e si totusi paznicu ia taxa... :respekt:
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

matherobert
junior
junior

Mesaj de matherobert » 15 Oct 2013, 18:17

da,se plateste taxa..Raduta si oamenii lui vin si colecteaza taxa.Noi am fost din 6 pana in 11, nu prea a mers nimic timp de 5 zile...f f putin...ultima zi a mers cel mai bine.Dunarea a fost f tulbure...si lipovanii s-au plans....

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 16 Oct 2013, 10:13

matherobert scrie:da,se plateste taxa..Raduta si oamenii lui vin si colecteaza taxa.Noi am fost din 6 pana in 11, nu prea a mers nimic timp de 5 zile...f f putin...ultima zi a mers cel mai bine.Dunarea a fost f tulbure...si lipovanii s-au plans....

30 sau 50 e taxa? a scumpit ? vreau sa ma duc in data de 25 luna asta si nustiu pe ce incinte sa ma duc.poate imi recomandati cateva,la Mila23 ma cazez undeva. :respekt:

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 16 Oct 2013, 14:52

Am stat si noi 2 saptamani in Delta pana sambata trecuta .
In primele 10 zile ,cand am trecut prin coduri galbene si portocalii de ploi , vant si furtuni, apoi prin cutremure pe care nu le-am simtit, am reusit sa prindem doar bibani si cateva marlite.
In ultimele doua zile am intrat la Babina si Matita unde am reusit sa mai prindem cateva stiuci - 1 de 3 si 1 de 4 kg platind taxa de 50 lei / zi pe o chitanta pe care scria 30 lei si era corectata cu pixul .

La un moment dat a venit chiar dl Raduta sa ne alunge de pe Matita pentru ca acolo nu se pescuieste iar pescuitul este NO KILL pe toata zona .

Nu exista niciun regulament afisat si nu stiu daca regulile se fac pe loc sau cum o vrea dansul, dar ca sa evitam discutiile si fiind ultima zi am plecat .
Am mai primit si o lectie despre cum dansul apara averea poporului ( parca ne suna cunoscut).

Tot n-am inteles cu ce deranjam noi cu 2 lansete ,cand in jur era plin de plase care nu stiu ale cui erau si 2 dintre stiucile prinse erau ranite de la monofilamentele in care de 2 ori ne-am agatat elicea de la motor ,de abia am reusit sa scapam de acolo.
Imi pare rau dar am constatat ca la noi tot nu se poate pescui civilizat fiindca taxele sunt mari pentru ceea ce se ofera , nu se poate plati pe 1/2 zi , nu sunt regulamente afisate asa ca regulile se schimba dupa cum vrea fiecare .
Am inteles ca nu prea aveam ce cauta pe acolo ,asa ca vom evita zona in partidele viitoare.
Din pacate ne-am intors tocmai cand stiucile incepusera sa mearga si sunt sigur ca ar fi mers si in alte locuri din jurul Milei 23 nu numai pe lacurile cu pricina .
O alta aberatie pe care am constatat-o a fost ca atunci cand am ajuns si am vrut sa platim taxa la ARBD era inchis ( sambata la ora 15 ) si pentru a putea plati trebuia sa stam pana Luni la ora 8 sa asteptam sa deschida ( Cred ca sunt complect nebuni cei care au facut acest orar pentru plata )
In rest Delta este la fel de frumoasa si de spectaculoasa ca totdeauna si ii invidiez pe cei care sunt in aceasta perioda acolo, noi vom incerca o "Delta Tiszei" saptamana viitoare.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 17 Oct 2013, 11:23

Multumim frumos de informatii,in delta Tisei vei fi super extra multumit,au fost niste prieteni de ai mei si au prins foarte multe stiuci si somni,au fost acum o luna,nu i-am intrebat alte detalii dar te costa mai putin decat in Delta Noastra ....
Ei au pesti,au grija de tot,noi ne batem joc insa si ajungem sa numai prindem nici macar marle. pacat :respekt:

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 17 Oct 2013, 17:29

Nu se poate compara frumusetea Deltei noastre cu lacul lor , asta-i cert, dar daca am aduce numai unguri in Delta noastra( nu nemti sau austrieci), garantez ca in 3 ani ar fi un paradis de pescuit pentru toata Europa si ar fi incasari de zeci de ori mai mari dacat sunt acum.
Este pacat ca totul este in deriva in tara asta si valorile sunt cu susul in jos ( sau invers)
Oamenii fac locul .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

Scrie răspuns