Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Noutati Delta Dunarii
Salut baieti! As vrea sa ma duc la inceputul lunii octombrie in Crisan. Are cineva un numar de telefon de la o pensiune sau vreun localnic care ofera o camera? Nu vreau mofturi, doar un pat curat si un loc sa fac dus! Multumesc anticipat! Sanatate si fire intinse!
-
- utilizator constant
Cornele, ia-ti, tata, si sculele de pescuit cu tine, ca n-are rost sa bati atata drum pana la Crisan doar pentru un dus si-un pat cald, bre....

-
- utilizator constant
Le iau, cum sa nudan_rotaru scrie:Cornele, ia-ti, tata, si sculele de pescuit cu tine, ca n-are rost sa bati atata drum pana la Crisan doar pentru un dus si-un pat cald, bre....

- wilddanube
- veteran
Stiuci am mai prins. Nu mai mari de 2 kg.
Crap nu. Prieteni au stat 3, 4 zile cu betele-n apa si n-au avut o trasatura.
La salau am stat azi vreo 3 ore in zona Erenciuc 5 trasaturi - unu de 2,5 si doi de 0,5.
Apa inca usor tulbure pe brat dar inspre limpezire.
Pe incinte - prapad
Crap nu. Prieteni au stat 3, 4 zile cu betele-n apa si n-au avut o trasatura.
La salau am stat azi vreo 3 ore in zona Erenciuc 5 trasaturi - unu de 2,5 si doi de 0,5.
Apa inca usor tulbure pe brat dar inspre limpezire.
Pe incinte - prapad
www.wilddanube.ro
Ceva vesti dinspre mila 23 ?
Prea nu spune nimeni nimic deci ori este de rau ori este prea bine.
Trei iezere, Fortuna , Bogda Proste , Babina .....nimic, nimic nicio veste?
Astept cu nerabdare daca cineva are ceva fiindca probabil de sambata voi fi acolo.
Multumesc
Adrian
Prea nu spune nimeni nimic deci ori este de rau ori este prea bine.
Trei iezere, Fortuna , Bogda Proste , Babina .....nimic, nimic nicio veste?
Astept cu nerabdare daca cineva are ceva fiindca probabil de sambata voi fi acolo.
Multumesc
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Adrian,
E (S)top secret! Noroc cu Cristi si cu Deltaic. Ei ne mai spun si noua cate ceva.
Despre Babina am aflat ca este concesionata de Raduta si ca taxa ar fi crescut de la 30 la 50 lei.
Saptamana viitoare am sa fiu la Mila. Vineri ma intorc. Voi relata experienta din toamna aceasta.
Fir intins!
E (S)top secret! Noroc cu Cristi si cu Deltaic. Ei ne mai spun si noua cate ceva.
Despre Babina am aflat ca este concesionata de Raduta si ca taxa ar fi crescut de la 30 la 50 lei.
Saptamana viitoare am sa fiu la Mila. Vineri ma intorc. Voi relata experienta din toamna aceasta.
Fir intins!
Va salut domnilor.
Si pe mine ma intereseaza cum decurg "ostilitatile" cu stiuca la Mila 23. Saptamana viitoare voi fi si eu acolo si mi-ar prinde bine ceva informatii utile.
Daca nu apar informatii pana plec, voi posta eu la intoarcere.
Fir intins!
Si pe mine ma intereseaza cum decurg "ostilitatile" cu stiuca la Mila 23. Saptamana viitoare voi fi si eu acolo si mi-ar prinde bine ceva informatii utile.
Daca nu apar informatii pana plec, voi posta eu la intoarcere.
Fir intins!
NIHIL SINE DEO
Am gasit aici ceva informati: http://www.rapitori.ro/forum/totul-desp ... 0-600.html
NIHIL SINE DEO
- wilddanube
- veteran
Perioada de crestere s-a incheiat. Pestele s-a mai miscat putin si asta-i bine. Daca-l cautati il veti gasi cu siguranta.
Vremea-i in ameliorare. Rapitorul isi face prezenta la suprafata apei. Am fost in excursie astazi pe Filat, Litcov, Lung, Caraorman, Perivolovca, Isaac Uzlina. Putine barci Apele nu arata rau - nici pentru stiuci, nici pentru salai. Daca o sa cada vantul - cum se anunta - se vor limpezi si ghiolurile mari.
Vremea-i in ameliorare. Rapitorul isi face prezenta la suprafata apei. Am fost in excursie astazi pe Filat, Litcov, Lung, Caraorman, Perivolovca, Isaac Uzlina. Putine barci Apele nu arata rau - nici pentru stiuci, nici pentru salai. Daca o sa cada vantul - cum se anunta - se vor limpezi si ghiolurile mari.
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran