Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noutati Delta Dunarii
Salutare!
Am o intrebare: exista inca sectore din bratul Chilia concesionate? Adica zone in care vine cineva si iti cere bani / zi?
Am sunat acum la Tulcea, la RBDD, si mi-au spus ca unica zona concesionata din Delta este complexul lui Raduta. In rest, este permis pescuitul sportiv pe malul drept al bratului Chilia in baza permisului de pescuit de 30 lei/an.
Insa, localnicii de acolo mi-au spus ca in aval de Chilia Veche esti taxat cu 30 lei / zi de catre un concesionar. Cum vine asta?
Am o intrebare: exista inca sectore din bratul Chilia concesionate? Adica zone in care vine cineva si iti cere bani / zi?
Am sunat acum la Tulcea, la RBDD, si mi-au spus ca unica zona concesionata din Delta este complexul lui Raduta. In rest, este permis pescuitul sportiv pe malul drept al bratului Chilia in baza permisului de pescuit de 30 lei/an.
Insa, localnicii de acolo mi-au spus ca in aval de Chilia Veche esti taxat cu 30 lei / zi de catre un concesionar. Cum vine asta?
50 ron/zi-54 km de la varsare in amonte(brat Chilia), sunt incluse si zonele: Matita,Merhei si zonele cu lacuri limitrofe. Cum vine asta...?...?
Nu pricep cum e posibil. Daca cei de la RBDD zic ca nu e concesionat nimic, cum de vine cineva sa-ti ceara bani? Raspunsul oficial din partea RBDD spune ca s-au incheiat contractele de concesionare in urma cu cativa ani. Si ca bratul Chilia are regim de pescuit normal, in baza permisului. Ceva nu se leaga...deltaic scrie:50 ron/zi-54 km de la varsare in amonte(brat Chilia), sunt incluse si zonele: Matita,Merhei si zonele cu lacuri limitrofe. Cum vine asta...?...?
Lasa ca vine eu!!! Am niste voblere care abia asteapta sa fie lansate la apa.wilddanube scrie:Cisko - si daca ai sti realitatea te-ai urca imediat in masina - directia Uzlina - Hotelurile Plutitoare Anastasia.
De mult n-am mai facut partide asa de spectaculoase. Absolut INCANTATOR !
- wilddanube
- veteran
-
- utilizator constant
Salutare.....are cineva informatii despre bucla Mahmudia la aceste cote? Orice informatie e binevenita. Fir intins !
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Au fost cateva zile bune - atat la crap cat si la rapitori. Asta pana acum vreo 4, 5 zile cand s-a cam taiat. Sper ca acalmia sa nu dureze.
www.wilddanube.ro
Ceva salau s-a luat pe zona? O sa ajung probabil pe 4 octombrie la Muri si am curiozitati
Stiuca o mai ramas ca am inteles ca pe Chiril se lua 50-60 kg pe zi
? Multumesc.
Ps: daca o sa fii in zona te caut cu o palinca

Ps: daca o sa fii in zona te caut cu o palinca

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- wilddanube
- veteran
N-am mai dat la salau. Cine a fost a incercat la viu sau la bucata si au luat.
Cu siguranta iti va ramane si tie o stiuca doua.
Daca pana acum o saptamana unitatea de masura la stiuca era " sacul" acum este " punga"
In alta ordine de idei. Preturi pentru lunile septembrie octombrie Hotelurile plutitoare Anastasia
Cazare si pensiune completa - 160 lei/zi
Cazare si demipensiune (md, cina) - 130 lei
Va astept
Cristi -0722 680 402
Cu siguranta iti va ramane si tie o stiuca doua.
Daca pana acum o saptamana unitatea de masura la stiuca era " sacul" acum este " punga"
In alta ordine de idei. Preturi pentru lunile septembrie octombrie Hotelurile plutitoare Anastasia
Cazare si pensiune completa - 160 lei/zi
Cazare si demipensiune (md, cina) - 130 lei
Va astept
Cristi -0722 680 402
www.wilddanube.ro