Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- georges
- utilizator constant
Re: Noutati Delta Dunarii
Salutare,
In Septembrie vreau sa merg in delta pentru cateva zile la pescuit si fotografiat pasari ; M-ar interesa niste numere de telefon si date de contact ale unor persoane (localnici) din Mila 23 / Crisan si din Sfantu Gheorghe care ofera cazare / loc de campare cort si plimbari cu barca la pescuit/pozat.
Fir intins va doresc !
In Septembrie vreau sa merg in delta pentru cateva zile la pescuit si fotografiat pasari ; M-ar interesa niste numere de telefon si date de contact ale unor persoane (localnici) din Mila 23 / Crisan si din Sfantu Gheorghe care ofera cazare / loc de campare cort si plimbari cu barca la pescuit/pozat.
Fir intins va doresc !
prin ce zona pescuiti ?wilddanube scrie:Astazi cativa salai dintre care si unul pe la 3 kg si - mai ales - un crap de vreo 4,5 intepat de sub bot. Am stat cu el vreo 20 de minute.
Apa in scadere accentuata. Canalul Uzlina curge invers
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator constant
da o gugaleala...pensiunea oprisan...la Crisan,eu acolo trag de trei anigeorges scrie:Salutare,
Fir intins va doresc !
si alta gugaleala...pensiunea Marcov...la mila 23
pentru Sfantu Gheorghe...intra pe capcompas...am vazut ceva recomandari faine acolo
timp frumos sa ai!
- wilddanube
- veteran
Azi stiuca - excelent dimineata
Salau mai putin
Zona Uzlina
Salau mai putin
Zona Uzlina
www.wilddanube.ro
Cristi, la ce ne spui, de abia astept sa venim ...
- wilddanube
- veteran
Cisko - si daca ai sti realitatea te-ai urca imediat in masina - directia Uzlina - Hotelurile Plutitoare Anastasia.
De mult n-am mai facut partide asa de spectaculoase. Absolut INCANTATOR !
De mult n-am mai facut partide asa de spectaculoase. Absolut INCANTATOR !
www.wilddanube.ro
Perioada mai buna ca acum nu am prins de multa vreme ! Zile de exceptie.
- wilddanube
- veteran
Tocmai mi-am incheiat relatarea pe topicul cu delta.
Ca zone pescuite trebuie sa amintesc:Cernovca, cnl.Sontea,Papadia,lac Merhei,Babina,Lacul Dracului, zona Cardon,ambele zone ale"M"ului si multe altele.Am petrecut 7 zile de vis...
Ca zone pescuite trebuie sa amintesc:Cernovca, cnl.Sontea,Papadia,lac Merhei,Babina,Lacul Dracului, zona Cardon,ambele zone ale"M"ului si multe altele.Am petrecut 7 zile de vis...
@deltaic
Mai am fix sase zile dupa care ma reintorc in Delta, cam pe acelasi traseu ca si tine.
Mi-am lasat barca in Periprava, la apa
Mai am fix sase zile dupa care ma reintorc in Delta, cam pe acelasi traseu ca si tine.
Mi-am lasat barca in Periprava, la apa