Da...corect..pai daca as avea si eu asa o balta langa casa sau macar in zona...as sta si eu pe acasa... Frumoase capturi...felicitari...si la mai mare!Adelin scrie:Asta am facut si eu anul asta...am stat acasa! ...si nu imi pare rau:fanelul scrie:D-acolo am venit ieri.... STAI ACASA!danio scrie:Salut!
Ceva recomandari pentru zona Dunavat...plec in noaptea asta si mi-ar prinde bine niste informatii...
Cred ca tot pe incinte m-as axa...ca nu am prea mult timp la dispozitie...doar pana duminica...
Multumesc!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=17396
Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Lucius
- utilizator constant
Anul asta am avut doua incercari de-a prinde peste in Delta Dunarii cu rezultate foarte slabe. Pe langa aceste iesiri am mai facut doua excursii cu canoe in Delta, fara scule de pescuit, vaslit ,pasari,nuferi, cina la ceaun cu un vin sec bun, si pot spune cu mana pe inima ca m-am simtit mai bine la excursie ca la pescuit intr-o apa saracita, jefuita printre miile de scule, ale pescarilor profesionisti.
BEYOND THE TRAIL
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- Revelion 2012 in Delta Dunarii -
Oferta Inchiriem hotel plutitor Delta Dunarii zona Uzlina - 8 camere incalzite, salon petrecere, bucatarie 1400 lei/noapte - intreaga capacitate Servicii suplimentare optional - transfer Murighiol - Uzlina si retur - 40 lei/pers - pensiune completa - mic dejun, pranz, cina - 80 lei/pers - excursii pe lacuri si canale cu barcile cu motor - 75 lei/pers - masa festiva revelion - 70 lei/pers Contact - Cristian Hasnas 0722 680 402
Oferta Inchiriem hotel plutitor Delta Dunarii zona Uzlina - 8 camere incalzite, salon petrecere, bucatarie 1400 lei/noapte - intreaga capacitate Servicii suplimentare optional - transfer Murighiol - Uzlina si retur - 40 lei/pers - pensiune completa - mic dejun, pranz, cina - 80 lei/pers - excursii pe lacuri si canale cu barcile cu motor - 75 lei/pers - masa festiva revelion - 70 lei/pers Contact - Cristian Hasnas 0722 680 402
www.wilddanube.ro
interesantwilddanube scrie:- Revelion 2012 in Delta Dunarii -
never give up
- wilddanube
- veteran