Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
nu merge pe nicaieri. apa-i scazuta in continuare si dimineatza are pojghita.danio scrie:Salut!
Ceva recomandari pentru zona Dunavat...plec in noaptea asta si mi-ar prinde bine niste informatii...
Cred ca tot pe incinte m-as axa...ca nu am prea mult timp la dispozitie...doar pana duminica...
Multumesc!
pe incinte. bibanul merge bine pe canale la intersectii. chiar si pe canalele din incintele la liber. dar si asta trebuie cautat.
fanelul scrie:D-acolo am venit ieri.... STAI ACASA!danio scrie:Salut!
Ceva recomandari pentru zona Dunavat...plec in noaptea asta si mi-ar prinde bine niste informatii...
Cred ca tot pe incinte m-as axa...ca nu am prea mult timp la dispozitie...doar pana duminica...
Multumesc!

- wilddanube
- veteran
Si ce bine am facut ca nu am stat acasa... Prima zi s-a incheiat cu 23 de stiuci...si 3 bibani sanatosi...fanelul scrie:D-acolo am venit ieri.... STAI ACASA!danio scrie:Salut!
Multumesc!

- wilddanube
- veteran
Asta am facut si eu anul asta...am stat acasa! ...si nu imi pare rau:fanelul scrie:D-acolo am venit ieri.... STAI ACASA!danio scrie:Salut!
Multumesc!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=17396
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB