Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Am 2 amici care voiau sa iasa in Delta luna viitoare si de aia am intrebat. Io nu am timp sa ies in perioada asta, dar voiam sa le spun cat ii costa exact, ca ei voiau pe incinte, sa prinda sigur, sa aiba barca + barcagiu si aveau ceva oferte.Am intrebat sa le spun si de oferta ta poate ii intereseaza, daca e o problema scuze, doar am intrebat... 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- wilddanube
- veteran
Iti spun si de ce am intrebat la concret, pt ca amicii mei ziceau:"...lasa ca stim noi cum e cu cei de-acolo, ca una iti zic pe net si cand trag linie e mai mult intotdeauna...".wilddanube scrie:Nu-i nici o problema Adelin !
Multumesc oricum pentru recomandari.
De asta am vrut sa fie clar ca sa le pot arata totalul, sa nu mai aiba suspiciuni.
WSB CLUB
WSB CLUB
Iti spun si de ce am intrebat la concret, pt ca amicii mei ziceau:"...lasa ca stim noi cum e cu cei de-acolo, ca una iti zic pe net si cand trag linie e mai mult intotdeauna...".wilddanube scrie:Nu-i nici o problema Adelin !
Multumesc oricum pentru recomandari.
De asta am vrut sa fie clar ca sa le pot arata totalul, sa nu mai aiba suspiciuni.
WSB CLUB
WSB CLUB
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Am fost 3 zile - informatiile astea le-am strans http://wilddanube.ro/ro/noutati_pescuit.html
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran