Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Multumesc ptr informatii!
Mai am o varianta, aceea de a ma caza la o pensiune: Pensiunea "********",sat Uzlina, comuna Murghiol, este situata pe bratul Sfantu Gheorghe, pe malul canalului Uzlina, care se continua cu ansamblul de lacuri Uzlina, Isac, Isacel, Chiril, canalul Litcov.
In zona aceasta sunt sanse sa-l gasesc pe d-ul salau ?
p.s.: precizez ca ma voi duce in perioada 2-6 Iunie
Mai am o varianta, aceea de a ma caza la o pensiune: Pensiunea "********",sat Uzlina, comuna Murghiol, este situata pe bratul Sfantu Gheorghe, pe malul canalului Uzlina, care se continua cu ansamblul de lacuri Uzlina, Isac, Isacel, Chiril, canalul Litcov.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- storm fish
- veteran
Zona de salau gasesti in imediata apropiere a pensiunii.Intrebi de "Batal" la pensiune.Nemernic scrie:Multumesc ptr informatii!
O alta zona buna este intresectia Buclei cu Sf.Gheorghe.Treci pe acolo atunci cand iesi din Murghiol si te indrepti catre Uzlina
Ce o sa traga sau ce salau mai este nu stiu...eu pe acolo am prins.Oricum te distrezi macar cu avatii.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....