Eu trec an de an pe Rau Mare si vad cum pastravul e tot mai mic si mai rar! In 2007 am luat usor 2 bucati de 30 de cm in august in 2 ore de pescuit, in 2008 unul de 25, in 2009 cativa de 20 de cm si in 2010 4-5 pesti de maxim 18 cm! Se braconeaza la vedere, nimeni nu contoleaza dar macar la pensiuni nu te jupoaie nimeni si patronii sunt super OK.Deci avantaj retezatul fata de Delta!wilddanube scrie:Se depreciaza multe in Romania. Am trecut acum un an mergand spre Retezat pe valea Rau Mare. Prindeam pastrav pe acolo si pe Lapunicele din amonte prin `85-`86. Ce-am vazut acolo m-a oripilat. Prin comparatie Delta a ramas aproape imaculata.
Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- junior
- wilddanube
- veteran
Vali - dati si voi exemple de pensiuni care v-au jecmanit.
Ati comentat preturile la transport pe apa si la inchiriat barci. Va repet - stabiliti clar pretul inainte si optimizati-va costurile prin nr. de persoane/unitate de transport.
Dpmdv activitea de agrement si transport pe apa cu barci cu motor as externaliza-o in secunda urmatoare daca as avea cu cine sa colaborez.
Cei care vin cu barcile lor stiu despre ce vorbesc, stiu care le sunt costurile, mai ales daca li se strica vreun motor. Iar daca ar inchiria un ghid barcagiu (fara barca cu motor) pe zi ar avea costuri minime cu el de 100 lei - plata de barcagiu, masa, bautura, curatat peste fara sa iau in considerare o posibila cazare.
Revin la ce am fost intrebat.
Preturile le gasiti pe http://wilddanube.ro/ro/preturi.html
Imagini gasiti pe http://www.wilddanube.ro/gallery2/main.php
Programele, optimizarile de pret, le stabilim telefonic sau prin mail.
0722 680 402 si office@wilddanube.ro
In orice caz m-am gandit la o reducere pentru grupurile care nu vor manca deloc peste ( desi mi se pare improbabil) :
- 10% reducere pentru regim stationar
- 5% reducere pentru regim croaziera
Ati comentat preturile la transport pe apa si la inchiriat barci. Va repet - stabiliti clar pretul inainte si optimizati-va costurile prin nr. de persoane/unitate de transport.
Dpmdv activitea de agrement si transport pe apa cu barci cu motor as externaliza-o in secunda urmatoare daca as avea cu cine sa colaborez.
Cei care vin cu barcile lor stiu despre ce vorbesc, stiu care le sunt costurile, mai ales daca li se strica vreun motor. Iar daca ar inchiria un ghid barcagiu (fara barca cu motor) pe zi ar avea costuri minime cu el de 100 lei - plata de barcagiu, masa, bautura, curatat peste fara sa iau in considerare o posibila cazare.
Revin la ce am fost intrebat.
Preturile le gasiti pe http://wilddanube.ro/ro/preturi.html
Imagini gasiti pe http://www.wilddanube.ro/gallery2/main.php
Programele, optimizarile de pret, le stabilim telefonic sau prin mail.
0722 680 402 si office@wilddanube.ro
In orice caz m-am gandit la o reducere pentru grupurile care nu vor manca deloc peste ( desi mi se pare improbabil) :
- 10% reducere pentru regim stationar
- 5% reducere pentru regim croaziera
www.wilddanube.ro
-
- junior
-
- veteran
mie mi s-au parut mari preturile si pina sa se scumpeasca benzina. nu vreau sa dau nume de pensiuni sau persoane, dar mi s-a cerut cam asa:
-varianta 1: barca cu motor de 50cp 200 de lei pe zi + 100 lei ora de mars;
-varianta 2(aici mi-am luat-o rau de tot la o iesire cind n-am avut chef sa-mi aduc barca): barca cu motor de 50cp 250 de lei pe zi + benzina. si mi-a zis ca a consumat pe doua drumuri de la murighiol in chiril 45l de benzina;
-varianta 3: sa inchiriez barca simpla cu motor de 15cp, fara barcagiu mi s-a cerut suta de euroi.
toate preturile astea se refera la perioada 2006-2008, cind benzina nu era asa scumpa. iar ca termen de comparatie am barca mea cu motor de 40cp care consuma cam 7l/h. mie, unul, mi s-au parut exagerate preturile.
-varianta 1: barca cu motor de 50cp 200 de lei pe zi + 100 lei ora de mars;
-varianta 2(aici mi-am luat-o rau de tot la o iesire cind n-am avut chef sa-mi aduc barca): barca cu motor de 50cp 250 de lei pe zi + benzina. si mi-a zis ca a consumat pe doua drumuri de la murighiol in chiril 45l de benzina;
-varianta 3: sa inchiriez barca simpla cu motor de 15cp, fara barcagiu mi s-a cerut suta de euroi.
toate preturile astea se refera la perioada 2006-2008, cind benzina nu era asa scumpa. iar ca termen de comparatie am barca mea cu motor de 40cp care consuma cam 7l/h. mie, unul, mi s-au parut exagerate preturile.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- wilddanube
- veteran
Melcule. Iti raspund punctual
1 - e putin de tot mai mare. Un motor de 50 are consum intre 11 si 30 l/h . Daca e in 4 consuma mai putin, in 2 timpi te seaca
2 - consumul e valabil cel de mai sus . Murighiol-Chiril dus intors cu 50 hp = aprox 1 ora. Deci ai avut in total 2 ore de mars daca ai facut traseul de 2 ori.
45 litri este in limite pentru 2 timpi mai vechi si mai mult cu vreo 16 - 20 litri pentru 4 timpi
3 - eu nu inchiriez barca fara barcagiu. Daca distrugi motorul intr-un butuc ce faci.
Daca ai consum doar de 7 inseamna ca ai o barca f.usoara si un motor fbine reglat.
Pe mine nu m-ai contactat niciodata telefonic ( desi va stau la dispozitie pe forum din 2004) pentu a-mi cere vreun sfat
1 - e putin de tot mai mare. Un motor de 50 are consum intre 11 si 30 l/h . Daca e in 4 consuma mai putin, in 2 timpi te seaca
2 - consumul e valabil cel de mai sus . Murighiol-Chiril dus intors cu 50 hp = aprox 1 ora. Deci ai avut in total 2 ore de mars daca ai facut traseul de 2 ori.
45 litri este in limite pentru 2 timpi mai vechi si mai mult cu vreo 16 - 20 litri pentru 4 timpi
3 - eu nu inchiriez barca fara barcagiu. Daca distrugi motorul intr-un butuc ce faci.
Daca ai consum doar de 7 inseamna ca ai o barca f.usoara si un motor fbine reglat.
Pe mine nu m-ai contactat niciodata telefonic ( desi va stau la dispozitie pe forum din 2004) pentu a-mi cere vreun sfat
www.wilddanube.ro
-
- veteran
cristi, stiu ce vorbesc. toate motoarele de care ti-am zis, erau in 4T. cit despre barca mea, are aproape 300kg cu tot cu motor. reglaje la motor, nu ma bag in veci. doar ii schimb uleiurile si filtrele. de sunat in interes personal, nu te-am sunat pentru ca ma cam descurc in delta. te-am sunat in toamna in legatura cu grupul de turisti. imi pare rau ca a picat treaba, cum de altfel, imi pare rau ca trecem printr-o perioada mai grea si nu se mai leaga nimic. promit, ca la prima iesire, iti fac o vizita scurta si stam la povesti.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- wilddanube
- veteran
-
- veteran
-
- junior