Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
astia iarasi pun taxa pe numarul de mese domnilor .toata lumea zicea ca delta e o zona defavorizata.din ce sa traiasca donul baboianu si trupa lor imensa de la rezervatie care nu fac nimic de 20 de ani.a facut ceva domnul kiss cu corpul de paza si inspectie si l-au desfintat ca ii deranja pe boieri.cit o sa-i mai tinem in spate pe astia nu stiu
prima iesire pe anul in curs se integreaza la capitolul "cine-o face ca mine ,ca mine ,sa pateasca . imposibil de pescuit.vant, ploaie, frig ,locatia: dunavat de jos si tot ce-i pe o raza de 30 -40 km.nici un tzac.apa mare .turisti absenti .gherla totala.aproape imposibil de pescuit.ce ...sa ..mai.. un chin 

- wilddanube
- veteran
Wild se refera la niste cote foarte mari ale dunarii si in acest an... 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
[quote="wilddanube"]Dorin
Am 11 ani experienta in domeniu. Incearca sa nu-ti pierzi increderea. Delta are nevoie de oameni ca tine(de cunosc din postari).
Din pacate lipsa oricarei facilitati pentru turismul in Delta este "" compensata"" si cu dese modificari ale legilor: fiscale, de pescuit (in cazul de fata) samd.
Ce-o sa facem cu turistii carora le-am promis pescuit la stiuca in aprilie si mai pe ghioluri.
Ii ducem tot pe incinte si ii rugam sa ne scuze dar legislatia s-a modificat[/quote As dori saa te ajut cu un sfat ,transforma-i pe stiucari in pastravari,in Delta evident ,sa poata pescui de la 1 mai pina in 2 iunie legaljavascript:emoticon(':roll:')
Am 11 ani experienta in domeniu. Incearca sa nu-ti pierzi increderea. Delta are nevoie de oameni ca tine(de cunosc din postari).
Din pacate lipsa oricarei facilitati pentru turismul in Delta este "" compensata"" si cu dese modificari ale legilor: fiscale, de pescuit (in cazul de fata) samd.
Ce-o sa facem cu turistii carora le-am promis pescuit la stiuca in aprilie si mai pe ghioluri.
Ii ducem tot pe incinte si ii rugam sa ne scuze dar legislatia s-a modificat[/quote As dori saa te ajut cu un sfat ,transforma-i pe stiucari in pastravari,in Delta evident ,sa poata pescui de la 1 mai pina in 2 iunie legaljavascript:emoticon(':roll:')
-
- junior