Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Ian 2011, 21:36

s-ar putea ca tot ei (suspusii) sa va "scoata" ,daca interzic campatul in delta cu cortul .totusi sunt oameni care pur si simplu sunt dependenti de delta.aia trebuie sa stea si ei intr-un loc mai ieftin decat amenda :?

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 17 Ian 2011, 21:38

Dorin
Am 11 ani experienta in domeniu. Incearca sa nu-ti pierzi increderea. Delta are nevoie de oameni ca tine(de cunosc din postari).
Din pacate lipsa oricarei facilitati pentru turismul in Delta este "" compensata"" si cu dese modificari ale legilor: fiscale, de pescuit (in cazul de fata) samd.
Ce-o sa facem cu turistii carora le-am promis pescuit la stiuca in aprilie si mai pe ghioluri.
Ii ducem tot pe incinte si ii rugam sa ne scuze dar legislatia s-a modificat
www.wilddanube.ro

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Ian 2011, 21:48

...da, din pacate, adevarata suferinda este tot Delta, numai intru in detalii ca stiti cu totii motivele...

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 17 Ian 2011, 21:52

multumesc mult de incurajare oricum eu m-am acrit de astia de mult de pe vremea cind aveam 1000 de angajati am muncit de ma luat dr zi si noapte si cind am pus la punct fabricile de confectii si am gasit partener de renume mondial a doa comp ca profit din america waal-mart astia au zis ca noi nu vrem loon ca nu ne mai avantajaza.au trecut la impozit pe profit normal pentru exportatori,neau jecmanit co valuta cu energia cu toate si neau distrus pe toti au distrus o industrie cu traditie crezi ca ii intereseaza de ceva.ne descurcam noi ca asa ne-am invatat si fara ajutor dar este pacat de tara asta in care traim toti

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 18 Ian 2011, 13:55

Asta -nseamna ca aprilie si mai nu vor mai fi unditari in delta decat pe incinte :(

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 18 Ian 2011, 14:00

merge cai deschis bibanul si scrumbia

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 18 Ian 2011, 14:09

bibanu'?

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 18 Ian 2011, 14:13

da pentru noi fraierii bibanul ca altii cu plase si cu electric stiu ce sa faca mai veneau primavara pe la pensiune pescari de spinning acuma salut popor turism bla bla blla

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 18 Ian 2011, 19:19

Turiştii vor plăti începând din acest an un tarif de vizitare a Deltei Dunării doar Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) din Tulcea, după ce până în prezent plăteau o taxă de 10 lei percepută de Consiliul Judeţean (CJ). Astfel, turiştii vor plăti 5 lei pe zi, 15 lei pe săptămână sau 30 de lei pe an, CJ Tulcea urmând să încaseze începând din acest an doar de la agenţii economici cu profil turistic din Delta Dunării o taxă anuală de 30 lei pe locul de cazare si inca 30 lei pe locul de transport cu barca. „Acum am limpezit lucrurile. De 17 ani, CJ nu a valorificat oportunitatea legală de a atrage venituri din autorizarea activităţilor de valorificare a resurselor", susţine guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu.
www.wilddanube.ro

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 18 Ian 2011, 23:12

interesant este ca in romania rezolvarea problemelelor sunt noi taxe :?:

Scrie răspuns