Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- cristi cristi
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Va urez toate cele bune acum la inceput de an. Sa fiti sanatosi, articulatiile si tendoanele sa va mai lase sa ajungeti pe si pe langa ape, sa fiti optimisti, si, muuuult "rahat in traista".
De prin Delta - ghioluri inghetate, pojghita dimineata si pe toate buclele de pe Sfantu`. Curios, la plase, mult fitofag mic si ciortan. Asta am auzit asta va spun. De revelion si Craciun a fost pustiu.
Mi-am schimbat un pic site-ul. http://www.wilddanube.ro/ro/index.html
I-am pus buton facebook. Dati si voi un like
De prin Delta - ghioluri inghetate, pojghita dimineata si pe toate buclele de pe Sfantu`. Curios, la plase, mult fitofag mic si ciortan. Asta am auzit asta va spun. De revelion si Craciun a fost pustiu.
Mi-am schimbat un pic site-ul. http://www.wilddanube.ro/ro/index.html
I-am pus buton facebook. Dati si voi un like
www.wilddanube.ro
Adevarat.... Delta merge din an in an mai prost! Ma gandeam intr-o zi sa propunem tuturor furnizorilor de servicii in delta sa posteze pozele cu capturile fericitilor clienti insotite de un ziar..... De multe ori, vazand o poza cu un monstru insotita de comentariul "saptamana trecuta, pe lacul Rosu", am o senzatie acuta de deja vu.....
Am avut anul trecut 4 iesiri in delta de 5-7 zile si nu am vazut nimic notabil. Profesionistii de acolo mi-au spus ca ultima stiuca de 8kg a fost prinsa cu 10 ani in urma!. Somn nu am vazut nici in barcile colectoare, nici de cumparat, se uitau destul de lung la mine cand prindeam cate un strap si il eliberam....
Am avut anul trecut 4 iesiri in delta de 5-7 zile si nu am vazut nimic notabil. Profesionistii de acolo mi-au spus ca ultima stiuca de 8kg a fost prinsa cu 10 ani in urma!. Somn nu am vazut nici in barcile colectoare, nici de cumparat, se uitau destul de lung la mine cand prindeam cate un strap si il eliberam....
RX6 & Daiwa SS owner!