Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
-
- utilizator constant
Luni am venit din Delta, am pescuit 7 zile exclusiv la stiuca. Destul de slabuta miscarea, am avut 3 zile in care am prins mai bine. Am incercat cam toate lacurile din jurul Crisanului dar numai pe Bogdaproste si Iacub am prins. Majoritatea capturilor mai mari le-am avut la o irlandeza Gipo din argint.
- wilddanube
- veteran
Se prinde pa lacuri daca le nimeresti "cuibul", trebuie sa te lasi dus de curent/vant pana inspre stuful din margine si acolo o vei gasi sigur. Unele intradevar sunt mofturoase, am dat de una in chiril pe apa limpede de 1.3m si nu a vrut sa ia nici una din 4 naluci plimbate pe la nas (shad kingdom red had, 2 modele de oscilante si vobler) pana la urma s-a speriat si a fugit. Weekendul trecut in 6 ore pe incinta (dunavat) 11"marle" cea mai mica putin pste 50cm.
Acum 2 sapt 4 bucati inte 1 si 3.2kg.
Acum 2 sapt 4 bucati inte 1 si 3.2kg.
- wilddanube
- veteran
Un prieten a gasit stiuca. In 3 ore peste 20 buc cea mai mare la 3 kg. Maine ma duc si eu. Astazi am scos prima data anul acesta sculele de crap. 4 trasaturi o bucata intre 12 si 15 kg cu care am stat vreo 10 min in drill a scuipat langa barca. Un salau la vreo 2 luat la plezneala la jig. A trecut catamaranul, mi-am rupt lanseta de salau.
Isaac-ul e rosu.
Isaac-ul e rosu.
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
zona aia trebuie musai evitata si boicotata de catre pescari.
ca dealtfel multe alte zone din delta.
poate asa se invata si fomistii aia de localnici si afaceristii- escroci din zona, ca fara peste in garla nu mai vin nici turisti si implicit nici bani.
altfel nu vad nici o sansa de redresare in delta.
ca dealtfel multe alte zone din delta.
poate asa se invata si fomistii aia de localnici si afaceristii- escroci din zona, ca fara peste in garla nu mai vin nici turisti si implicit nici bani.
altfel nu vad nici o sansa de redresare in delta.