Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Oct 2010, 23:03

Daca mergi prin Delta fara cineva de-al locului si incerci sa te strecori printre plauri, pe canale inguste, pe drumuri care se inchid si deschid dupa cum bate vantu, cel mai bine e sa-ti iei un telefon cu gps dupa tine. Mie mi-a fost mai util decat o harta. In primu rand vezi unde te afli si in ce directie mergi. Chiar daca nu mai e deschis exact canalul de pe harta iti vine mult mai usor sa cauti prin zona in care trebuie altul. Sau... daca iti place aventura.. :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 22 Oct 2010, 07:33

burtea scrie:Daca mergi prin Delta fara cineva de-al locului si incerci sa te strecori printre plauri, pe canale inguste, pe drumuri care se inchid si deschid dupa cum bate vantu, cel mai bine e sa-ti iei un telefon cu gps dupa tine. Mie mi-a fost mai util decat o harta. In primu rand vezi unde te afli si in ce directie mergi. Chiar daca nu mai e deschis exact canalul de pe harta iti vine mult mai usor sa cauti prin zona in care trebuie altul. Sau... daca iti place aventura.. :lol:
E corect dar GPS ul fara harta e ca masina fara sofer :wink: .
Eu nu ma duc anul aceasta.... nu am buget pentru asemenea escapada :cry:, poate la anu'.... :?:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 22 Oct 2010, 18:52

Harta mea nu e extrem de detaliata, apar canalele principale, Dunarea si lacurile. E suficient sa-ti dai seama pe unde esti.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2010, 20:22

burtea scrie:Daca mergi prin Delta fara cineva de-al locului si incerci sa te strecori printre plauri, pe canale inguste, pe drumuri care se inchid si deschid dupa cum bate vantu, cel mai bine e sa-ti iei un telefon cu gps dupa tine. Mie mi-a fost mai util decat o harta. In primu rand vezi unde te afli si in ce directie mergi. Chiar daca nu mai e deschis exact canalul de pe harta iti vine mult mai usor sa cauti prin zona in care trebuie altul. Sau... daca iti place aventura.. :lol:

Subscriu ce zici, io chiar azi am facut o baie de nevoie pt ca am nimerit pe un canal, la sud de Matita, inchis de un plaur si am incercat sa fortzez....am ramas intepenit cu barca...nici inainte, nici inapoi la 30 de km de cabana, doar eu si sotia....am incercat sa deztelenesc barca si singura solutie a fost sa intru pana la brau in apa...evident ca nu m-am mai dezbracat de nervi :oops: ...asa ca nu va sfatuiesc sa va aventurati singuri, doar daca va place aventura. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 22 Oct 2010, 20:36

Barcile de fibra ale astora de prin zona sunt mai inguste si mai grele, trec mai usor prin locurile astea stramte daca ambaleaza putin motoru. Barcile din aluminiu de au in schimb avantajul ca sunt usoare, 2 persoane trag linistite una, problema e ca trebuie sa cobori din ea. Eu mi-am facut baia asta vara pe canicula :lol:ars de soare si urzicat corespunzator de pe plaur :lol: De cele mai multe ori iau o vasla cu mine, merge cateodata sa te impingi cu ea si scapi mai uscat... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2010, 20:45

Am impins cu vasla in plaur de mi-am lungit mainile, dar barca mea e lata si am urcat pe plaur s am ramas acolo ....singura solutie a fost sa pun vasla pe plaur sa am aderenta si am urcat cu picioarele pe ea....pacat ca am ajuns in apa pana la brau :cry: :lol: :lol: :lol: .
Acum ma amuz, dar azi dimineata la 10 imi venea sa ma tai....mai ales ca pana acasa am facut cam o ora de mers in blana pe vant si frig cu partea de jos leoarca....nu mai are rost sa zic ca in ciloti ameam o ghinda de nu o putam apuca cu 2 degete... :lol:
WSB CLUB

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Oct 2010, 20:52

[quote="burtea"]Daca mergi prin Delta cel mai bine e sa-ti iei un telefon cu gps cu comditia sa ai si semnal :)

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Oct 2010, 21:32

@Adelin, merge stiuca si salaul? ajung dupa 11noiembrie si eu pe la mila23...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 22 Oct 2010, 21:47

Cel mai bun GPS e' un Lipovean :wink: ... mai ales ca ajuta si la vaslit daca e cazul :lol: .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2010, 21:48

Acuma nu am facut mai nimc, dar apa scade de 2 zile si se schimba tot.Deja azi era spre bine, poate ai noroc si isi da drumu.
WSB CLUB

Scrie răspuns