Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
rine
ai mare dreptate in legatura cu canalul.
de asta si intrebam de locuri de stiucarit. sincer pt biban deja ma gandeam la intrarile in lacuri. dar cred ca si stiuca o voi cauta tot pe capetele lacurilor. mai am varianta cu lacul lumina daca nu bate prea tare vantul. din cate am auzit pe canal se prinde f bine avat la artificiale.
si chiar si rosioara are apucaturi de rapitor si se ia bine la rotativa. dar ca orice pescar visez la un trofeu de stiuca. pe lacul belciug a pescuit cineva?
fire zbuciumate tuturor!
ai mare dreptate in legatura cu canalul.
de asta si intrebam de locuri de stiucarit. sincer pt biban deja ma gandeam la intrarile in lacuri. dar cred ca si stiuca o voi cauta tot pe capetele lacurilor. mai am varianta cu lacul lumina daca nu bate prea tare vantul. din cate am auzit pe canal se prinde f bine avat la artificiale.
si chiar si rosioara are apucaturi de rapitor si se ia bine la rotativa. dar ca orice pescar visez la un trofeu de stiuca. pe lacul belciug a pescuit cineva?
fire zbuciumate tuturor!
-
- veteran
Beciugul e un lac problematic:loveplus_go scrie:rine
... dar ca orice pescar visez la un trofeu de stiuca. pe lacul belciug a pescuit cineva?
fire zbuciumate tuturor!
1) e foarte departe,
2) chiar de ai ambitia sa ajungi acolo, s-ar putea sa fie intrarea blocata de vre-un plaur,
3) pescuitul pe Belciug este interzis... poti s-o faci dar te risti si-ti garantez ca un braconier din Dunavat n-o sa fie prins acolo vreodata de ecologisti, da' un fraierestean in pantofi da!

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
- utilizator nou
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran