tine minte de la mine:data viitoare cand prinzi sa nu spui nimic la gazda sau daca trece o barca cu liposca pe lanaga tine mai si pestele trage mai bine tii lanseta in baraca si bei o bere.si mie m-i sa-a intamplat sa spun unde am prrins si a doua zi erau cu navodul si-mi zicea.Radu_T scrie:Am fost in Delta de joi 30 pana sambata 07 la Mila 23...rezultate :praf ..5 zile numai vant ..cand sa potolit vantu aia fiind marti au inceput toti sa vanture apa cu plasele ....Canal Olguta miercuri 15 stiuci intre 800 de grame si 2.5 kg...la un vobler salmo minnow alb cu rosu de 9 cm..si 1 la un twister Sandra alb cu cap rosu...doar la culoarea aia reactionau si 1-2 la linguri....la un moment dat am fost inconjurati cu plasele de localnici prin simplu fapt ca au vazut ca in zona respectiva mai prindeam cate una.....Crapul 3 bucati pana in 2 kg. si multeee sub limita legala 300-400 de grame....somotelu nici vorba ...salaul la fel....avat plin dar mic....cand am plecat incepuse sa mearga stiuca in ultima zi 5 bucati intre 2-3 kg....si aia cu plasele langa noi 6-7 bucati intre 3 si una la vreo 6 kg. ... pe canalu Baba Rada la vreo 4 km in sus apa era ca in cana de curata si stiucile erau acolo dar nu puneau botu...se intelege de la sine ca plasele erau de mult bagate in apa si acolo...in fine ..din ce in ce mai rau ...pacat!!
Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Salut Cristi,wilddanube scrie:Stiuca zona Uzlina.
Peste 60 de bucati la 3 lansete dar doar 10 peste kil.
Cea mai mare 3,5 kg.
Zona Uzlina pe privat sau pe natural (Uzlina, Isac Chiril)?
Eu maine voi fi in zona Holbina(Oaia, Solomon, Holbina2, Holbina3) doar pe natural. Revin cu detalii despre rezultate.
- wilddanube
- veteran
am fost si eu wikendul trecutin zona.a fost multumitor.cea mai mare a fost de 2.5 restul de 2 si mai multe peste kg.surprinzator nu au fost pixuri deloc.poate de frica bibanilor?leoionut scrie:Salut Cristi,wilddanube scrie:Stiuca zona Uzlina.
Peste 60 de bucati la 3 lansete dar doar 10 peste kil.
Cea mai mare 3,5 kg.
Zona Uzlina pe privat sau pe natural (Uzlina, Isac Chiril)?
Eu maine voi fi in zona Holbina(Oaia, Solomon, Holbina2, Holbina3) doar pe natural. Revin cu detalii despre rezultate.

- wilddanube
- veteran
Salut Cristi,wilddanube scrie:Pe natural
Azi vreo 30 buc si numai 2 peste 1 kg.
In alte barci de la mine 10 buc peste 2 kg cea mai mare la 3,8
Maine merg si eu pe zona Holbina. Da-mi telefon sa schimbam informatii.
Scuze ca nu te-am sunat , dar abia acum am vazut postarea ta.
Rezultatele destul de slabe. Pe Holbina3 7-8 bucati sub kilogram, pe Oaia Mare 1 buc 4 kg, 1 buc 2kg. Asta s-a intamplat Sambata. Duminica aceeasi zona 15 buc intre 1 si 2,5 kg doar cat a fost ceata; dupa ce s-a ridicat ceata niciun atac.
Sal! Leo
mailul meu este liviustrong@yahoo.com
da-mi te rog nr. tau de tel, vreau sa vb., ne-am cunoscut la Dunavat!
mailul meu este liviustrong@yahoo.com
da-mi te rog nr. tau de tel, vreau sa vb., ne-am cunoscut la Dunavat!