Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewt ... 8666#78666storm xxx scrie:asta-i delta:
http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... =253684600
Daca se pescuieste asa intensiv in 2-3 ani somnul mare v-a deveni o specie pe cale de disparitie in Delta si pe Dunare.
Foamete mare neniculeeeeeeeee.![]()
![]()
Daca te duci pe acolo la pescuit pe langa faptul ca nu prinzi nimik la metode "conventionale" mai ai sanse si sa ii deranjezi pe baieti. Pe langa braconajul masiv cu curent si mono, riveranii mai fac si diferite variante de trafic asa ca orice prezenta pe mal e deranjanta pt ei...ovidiu scrie:
m-am intors astazi din Dobrogea, si am trecut pe la Giurgeni; cate moace de 1-2 kile atarnate la vedere am vazut, mi-a venit rau... portbagaje cu crapi, ba chiar si un somn mai maricel avea unul...
urata situatie, chiar foarte!
totusi sunt curios daca ma duc la pescuit la crap sau somn in zona daca prind ceva...

Spining....Prea bun ca sa fie light...
si eu ma gandeam la fel, ca baietii aia care dau din maini nu ma doresc in pomii si malurile unde activeaza ei...Armand scrie:Daca te duci pe acolo la pescuit pe langa faptul ca nu prinzi nimik la metode "conventionale" mai ai sanse si sa ii deranjezi pe baieti. Pe langa braconajul masiv cu curent si mono, riveranii mai fac si diferite variante de trafic asa ca orice prezenta pe mal e deranjanta pt ei...ovidiu scrie:
m-am intors astazi din Dobrogea, si am trecut pe la Giurgeni; cate moace de 1-2 kile atarnate la vedere am vazut, mi-a venit rau... portbagaje cu crapi, ba chiar si un somn mai maricel avea unul...
urata situatie, chiar foarte!
totusi sunt curios daca ma duc la pescuit la crap sau somn in zona daca prind ceva...si vor incerca sa isi readuca linistea in comunitate...
sa-i tuf!

socrul meu voia sa cumpera 2 moace, dar l-am linistit repede. nu le-as cumpara un peste niciodata.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Nu a mai venit nimeni din Delta? Din relatarile unui amic, intors saptamana trecuta de pe Sontea, a mers numai stationarul. Rapitorul nici nu a pus dintii. De altfel am aflat ca bradisul e imens, iar apa mult scazuta prin lacuri. Daca raman temperaturile asa scazute, la sfarsitul lui septembrie cred ca avem sanse sa scapam de padurea subacvatica.
- wilddanube
- veteran
- crystianoo
- veteran
Acum m-am intors de la Mila 23 am stat de vineri 18.09-azi-23.09,in prima zi a mers bine de tot stiuca pe canalul care duce la Mila 18 si bucati la 3-4 kile,de pe mal la confluenta dunarii vechi cu sontea se lua caras frumos la 500-800 grame insa toate astea pana a doua zii cand apa a crescut cu aproximativ 25-30 cm si totul a fost mort pana astazi inclusiv cand nu am mai prins nimic altceva decat bibanel cat degetu la rotativa,am plecat cu un gust amar...apa continua sa creasca...foarte tulbure si multe,multe,multe gunoie...sincer mie cam rusine ca traiesc in aceasta tara....nici la stationar nu a mai vrut deloc...deci aviz amatorilor de dunare,inainte sa plecati consultati cu strictete cotele si tendinta altfel patiti ca mine...salutare!!!

- wilddanube
- veteran
Pescuit in Delta Dunarii
Oferta Speciala octombrie 2009
O saptamana la pescuit pe bratul Sf.Gheorghe
Preturi Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2
800 LEI - Cazare si demipensiune( mic dejun, cina) - 7zile/6 nopti
25 LEI/zi - pranz la pachet 4 sandwich+apa minerala
40 LEI/pers - Transfer la locurile de pescuit din zona Uzlina - dus intors/ zi/pers(minim 2 pers in barca), pentru cei ce vor sta pe mal.
190 LEI - Inchiriat barca cu 9.9- 20 hp
390 LEI - Inchiriat rapida 70 hp
Toate preturile contin T.V.A.
http://wilddanube.ro/ro/fotografii.html
Va astept
Cristi 0722 680 402
Oferta Speciala octombrie 2009
O saptamana la pescuit pe bratul Sf.Gheorghe
Preturi Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2
800 LEI - Cazare si demipensiune( mic dejun, cina) - 7zile/6 nopti
25 LEI/zi - pranz la pachet 4 sandwich+apa minerala
40 LEI/pers - Transfer la locurile de pescuit din zona Uzlina - dus intors/ zi/pers(minim 2 pers in barca), pentru cei ce vor sta pe mal.
190 LEI - Inchiriat barca cu 9.9- 20 hp
390 LEI - Inchiriat rapida 70 hp
Toate preturile contin T.V.A.
http://wilddanube.ro/ro/fotografii.html
Va astept
Cristi 0722 680 402
www.wilddanube.ro