Nera in zona Naidas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nera in zona Naidas
Salut,
E cineva din zona, sau a fost cineva in ultimele zile sa-mi spuna daca nu-i prea umflata si tulbure Nera ptr pescuit acum?Numai ce-a dat caldura si mi-e sa nu bat 300 Km degeaba in weekend daca nu se poate pescui
Multumesc
E cineva din zona, sau a fost cineva in ultimele zile sa-mi spuna daca nu-i prea umflata si tulbure Nera ptr pescuit acum?Numai ce-a dat caldura si mi-e sa nu bat 300 Km degeaba in weekend daca nu se poate pescui
Multumesc
Nera in Zona Naidas
Nera, Naidas, ... Carash... ooo tempora ! Ce vremuri frumoase !
M-ash bucura si eu sa aflu noutati din zona, chiar daca ajung rar pe acolo. Am multe amintiri frumoase din zona.
M-ash bucura si eu sa aflu noutati din zona, chiar daca ajung rar pe acolo. Am multe amintiri frumoase din zona.
- Mugurstefan
- veteran
Nera in Zona Naidas
Care ati fost pe Nera? Ati prins ceva ? O poza se poate ? Mi-e dor sa vad Nera macar in poze ! 

-
- veteran
E oare adevarat ca este si ceva lostrita pe Nera? Sau a fost candva pe vremuri? La vara merg pe la Sasca Romana si as incerca un rapitor mare pe Nera, cu musca artificiala pe carlig barbless . Ce parere aveti?
Editat de Tavi
Sa nu uiti ca lostrita e peste protejat. Sunt sigur ca le vei elibera, ca de prins sigur prinzi, ca vad ca e pricepi.

Editat de Tavi
Sa nu uiti ca lostrita e peste protejat. Sunt sigur ca le vei elibera, ca de prins sigur prinzi, ca vad ca e pricepi.

Re: Nera in Zona Naidas
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... ic_id=3411 ... poza e din primavara trecutapityu scrie:Care ati fost pe Nera? Ati prins ceva ? O poza se poate ? Mi-e dor sa vad Nera macar in poze !
uite Nera ... asta asa ca sa-ti alini dorul

S'altare și bunăstare !