Nera in zona Naidas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nera in Zona Naidas
Taicanoe, ai un 10 de la mine ! Bravo !!! Frumos !
- johnnybravo
- Moderator
-
- junior
eu am fost astazi, am incercat cam o ora pe nera, fara rezultat, si la plecare am vazut ceva lume pe un afluent al ei, dupa pod, nu ma intrebati localitatea ca nu cunosc zona, si m-am oprit acolo. a fost fenomenal, 7 stiuci, eliberate, desigur, plus multi cleni, toti la fir de 0.14, vobler cozma, oblete, daca ma invatati cum pun si niste poze. o zi reusita tinand cont ca nu sunt din zona, nu cunosc locurile
-
- veteran
Nera in Zona Naidas
Johnybravo a scris :

Fii mai explicit ! Nu stiu la ce te referi ? La o palica pe malul Nerei intr-o noapte de neuitat, langa un foc palpaind a povesti pescaresti sau ...cu drepturile de autor cum ramane?

eu doar am pus un link (din galeria de pe acest site) ... nu sunt eu in poza, nici nu am afirmat asa ceva. e amicul Dorian cu un clenalau de doi litri si ceva ... si linkul a fost pus ca sa mai vada si Pytiu malurile Nerei ... cat despre drepturile de autor
ma descurc eu cumva cu Dorian.

S'altare și bunăstare !
- johnnybravo
- Moderator
Re: Nera in Zona Naidas
pai din mesajul tau reiesea (asa am inteles io) ca il feliciti pe taicanoe pt capturapityu scrie:Fii mai explicit ! Nu stiu la ce te referi ? La o palica pe malul Nerei intr-o noapte de neuitat, langa un foc palpaind a povesti pescaresti sau ...![]()
![]()
![]()

@pescarescu', suna atractiv ce zici, pe unde e afluentul asta? care este cea mai apropiata localitate pe care o cunosti?

Nera in Zona Naidas
L-am felicitat pe Taicanoe pentru pozele superbe !
Acum ca stiu, il felicit si pe Dorian pentru captura ! Ce mai ... nota zece !

Re: Nera in Zona Naidas
pityu scrie:L-am felicitat pe Taicanoe pentru pozele superbe !

Eu am fost destul de rar pe acolo ... bat mai mult raul Caras si Dunarea si lacul de acumulare Secu de pe Barzava.
S'altare și bunăstare !
Nera in Zona Naidas
Apropo de Caras ! Pana unde e voie pe Caras ? Inclusiv pe chei ?
Mai sunt pastravi in chei? Dar vipere ?
Mai sunt pastravi in chei? Dar vipere ?