Mihailesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Intr-adevar e plin de nesimtiti pe baltile astea. Odata pe Arges aval de lacul Mihailesti dadeam cu 2 lansete la clean si somotei. Vine o cucoana cu fata ei si nici una nici doua se dezbraca si dau sa intre in apa PRINTRE lansetele mele. "Stati doamna ca speriati... etc." "Pai ce, e lacul tau? Aici e fundul curat si aici vom intra". De necaz si consternare am amenintat ca daca intra eu imi dau jos pantalonii ca sa aiba ce vedea pustoaica. Baba de maica-sa m-a facut nesimtit si golan, e drept ca au renuntat la a intra in apa. Apoi a venit si sotul doamnei care m-a intrebat calm daca sunt nebun... i-am spus ca nebun e cel care nu stie ca pescarii au nevoie de liniste si discretie. Am povestit acest eveniment ptr ca f adesea pescarii sunt stresati rau de turisti, manelisti, grataristi, stapani de caini care vor sa ii faca inotatori de performanta, parinti de copii care vor sa le arate in apa broscutze, serpi si mai stiu eu ce... Grea e viata de pescar.
Hai sa vedeti voi, dragi muscari amatori de pastravi si lipan, ce veti face cand vor incepe cei cu caiac canoe sa navigheze in voie pe rauri....deja pe Bistrita a inceput "distractia" si sunt zone in care pastravii se ascund de cum apar primele barci si pana la apus, asa ca doar noaptea te mai poti intalni cu ei.
Hai sa vedeti voi, dragi muscari amatori de pastravi si lipan, ce veti face cand vor incepe cei cu caiac canoe sa navigheze in voie pe rauri....deja pe Bistrita a inceput "distractia" si sunt zone in care pastravii se ascund de cum apar primele barci si pana la apus, asa ca doar noaptea te mai poti intalni cu ei.
-
- veteran