Metode "moderne " de pescuit in Delta Dunarii !!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 13 Noi 2008, 18:07

In plus de asta, cei care pot lua pozitie in mod legal, pot face si o adresa oficiala prin avocat catre youtube sa le dea toate datele cu privire la identitatea aluia care a postat filmul, ca are cont acolo (adresa mail, IP...) daca in continut se prezinta o infractiune, si se poate ajunge la ei. Ma gandesc si la Organizatia Salvati Dunarea si Delta si domnu' Mihaiu... alea alea... acuma nu stiu exact inafara de politie cine ar mai putea demara o actiune, o sesizare... da aia ar merita arsi bine pe ce cale se poate.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 13 Noi 2008, 19:29

Tristian scrie:In plus de asta, cei care pot lua pozitie in mod legal, pot face si o adresa oficiala prin avocat catre youtube sa le dea toate datele cu privire la identitatea aluia care a postat filmul, ca are cont acolo (adresa mail, IP...) daca in continut se prezinta o infractiune, si se poate ajunge la ei. Ma gandesc si la Organizatia Salvati Dunarea si Delta si domnu' Mihaiu... alea alea... acuma nu stiu exact inafara de politie cine ar mai putea demara o actiune, o sesizare... da aia ar merita arsi bine pe ce cale se poate.

Cel cu somnul mare se numeste Victor si are pozele postate pe acest forum. Daca nu ma insel se lauda ca l-a prins la clonc pe Stanca. Din film reiese ca insirase o gramada de pripoane cu balize din sticle de plastic. Era dotat omu:barca,sonar sa stie unde sa intinda pripoanele. Astia ne reprezinta din pacate. Trebuie legi dure si sa fie si aplicate intocmai.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 13 Noi 2008, 21:16

http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... r_id=10088
galeria de care spunea dl. @pensionaru mai sus. din poze reiese ca braconierul era carunt, cel din clip parca nu. sau ma insel?

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Noi 2008, 08:05

Eu am încredere că aceste poze au fost lăsate din greşeală în acea galerie şi că vor fi şterse. Cu monofilamentul la picior şi dovada clară că acel peşte nu a fost eliberat, nu cred că îşi au locul pe acest site.

Ca şi tovarăşul cu somnul de 100kg, nu pricep ce este în capul unora care păstrează asemenea exemplare sau cum îşi pot măcar imagina că şi-au câştigat dreptul de a-l trage ca pe un buştean pe uscat şi de a-l măcelări.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 14 Noi 2008, 13:06

radov1c1 scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... r_id=10088
galeria de care spunea dl. @pensionaru mai sus. din poze reiese ca braconierul era carunt, cel din clip parca nu. sau ma insel?

E una si aceeasi persoana,un "jmecher de romanica". Vrea sa impresioneze pe forum sau sa faca reclama "locului".
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns