poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractivvasivoicu scrie:niste imbecili, dar totusi nu pe aceeasi treapta cu electricienii
Metode "moderne " de pescuit in Delta Dunarii !!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
tocmai in zona voastra???radov1c1 scrie:poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractivoricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor
pai vigilenta federatiei si a asociatiei renumite unde este??
cumva eficienta ei lasa de dorit??
sau doar vorbele pe forumuri sunt bune???
Muhaha.... bull's eye.... bine ai zis-o adiwolf...adiwolf scrie:tocmai in zona voastra???radov1c1 scrie:poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractivoricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Nu stiu unde era vigilenta "asociatiei renumite"- (si stiu la cine te referiadiwolf scrie:tocmai in zona voastra???radov1c1 scrie:poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractivoricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor
Daca cei de la diferite asociatii ar popula cu peste MURESUL ori de cate ori se lauda pe forum, si sa supravegheze activitatea pe malul apei ori de cate ori critica alte asociatii.....
Vorbim mult si nu facem nimic!
Macar daca ar aloca o suma, nu pentru repopulare, pentru ca sa platim un bulgar sa mai "curete" din braconieri.
Turişti ca cei din barcă sunt de vină, că vor să asiste la asemenea barbarii din evul mediu. Atâta timp cât e cerere, există şi oferta.
Nu cred că este vreo diferenţă între plăsari şi cei care folosesc harponul - cel din urmă cred că este o unealtă de procurare a hranei mult mai veche. Însă este păcat că mai există aşa ceva într-o lume care se vrea a fi civilizată.
Asemenea oameni ne aduc înapoi cu sute de ani. Nu cred că putem arăta cu degetul vreun vinovat. Poate suntem cu toţii, că nici până acum nu am reuşit să ne civilizăm şi să-i învăţăm şi pe alţii.
Nu cred că este vreo diferenţă între plăsari şi cei care folosesc harponul - cel din urmă cred că este o unealtă de procurare a hranei mult mai veche. Însă este păcat că mai există aşa ceva într-o lume care se vrea a fi civilizată.
Asemenea oameni ne aduc înapoi cu sute de ani. Nu cred că putem arăta cu degetul vreun vinovat. Poate suntem cu toţii, că nici până acum nu am reuşit să ne civilizăm şi să-i învăţăm şi pe alţii.
-
Fario_nebunu
- veteran

Da, pescuitul cu electrozi e barbarie pura, cel cu harpon e imoral, distructiv dar macar e traditional. Nu ii scuz defel dar ma gandesc ca si vechii locuitori ai Deltei, fie ei sciti, sarmati, getodaci sau ce mai erau foloseau arcul, tepusele, harponul in mod curent. Doar ca pe atunci era mult peste si efectul nu era devastator ca azi! In plus sa nu uitam ca in SUA e legal pescuitul la arc. Si mi s-a spus ca si in Romania sunt macar cateva asociatii de pescari care permit tacit pe apele lor metoda "crap la arc", bine-ineteles dupa plata unei taxe mult mai mari decat la pescuit normal. Dar arcul fata de harpon e parca altceva, e ca si cum ai compara o racheta de tenis de carbon marca Prince cu o racheta de lemn marca Reghin....Striper scrie:Turişti ca cei din barcă sunt de vină, că vor să asiste la asemenea barbarii din evul mediu. Atâta timp cât e cerere, există şi oferta.
-
melculbeat
- veteran

mie nu mi se pare ca astia o fac pt imbogatire...o fac pur si simplu pt distractie. cred ca la fel le-as da si in gura, dar nu cu toporul...ar fi prea rapid...cu un bat de bambus. i-as tine asa vreo saptamina dupa care le-as da drumu' dezbracati pe strada.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid