Metode "moderne " de pescuit in Delta Dunarii !!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 11 Noi 2008, 23:36

vasivoicu scrie:niste imbecili, dar totusi nu pe aceeasi treapta cu electricienii
poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractiv :( oricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 12 Noi 2008, 06:34

aceste scene par desprinse din Epoca de Piatra ! oribiiiillllll! :cry:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2008, 21:11

radov1c1 scrie:poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractiv :( oricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor
tocmai in zona voastra???
pai vigilenta federatiei si a asociatiei renumite unde este??
cumva eficienta ei lasa de dorit??
sau doar vorbele pe forumuri sunt bune??? :twisted:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 12 Noi 2008, 21:29

adiwolf scrie:
radov1c1 scrie:poi din cate am auzit electricianul s-a "plictisit" de curent si a dat cu dinamita caci de e mai distractiv :( oricum muresul in zona noastra e sub orice critica braconieri cat cuprinde si poluare pe deasupra. una pesta alta tot la acelasi lucru se ajunge : Inconstienta oamenilor
Muhaha.... bull's eye.... bine ai zis-o adiwolf... :twisted:

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 12 Noi 2008, 21:42

adiwolf scrie:
Nu stiu unde era vigilenta "asociatiei renumite"- (si stiu la cine te referi :twisted: )- nu vreau sa-i condamn dar atunci nu erau acolo, si ca urmare pestii, si asa putini, au iesit in noiembrie sa se bronzeze cu burta la soare. Poate stimabili domni de la asociatii sunt preocupati mai mult de intretinerea diverselor balti unde este mai usoara gestionarea resursei acvatice si protejarea ei.

Daca cei de la diferite asociatii ar popula cu peste MURESUL ori de cate ori se lauda pe forum, si sa supravegheze activitatea pe malul apei ori de cate ori critica alte asociatii.....
Vorbim mult si nu facem nimic!
Macar daca ar aloca o suma, nu pentru repopulare, pentru ca sa platim un bulgar sa mai "curete" din braconieri.
:twisted:

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 13 Noi 2008, 09:30

Turişti ca cei din barcă sunt de vină, că vor să asiste la asemenea barbarii din evul mediu. Atâta timp cât e cerere, există şi oferta.

Nu cred că este vreo diferenţă între plăsari şi cei care folosesc harponul - cel din urmă cred că este o unealtă de procurare a hranei mult mai veche. Însă este păcat că mai există aşa ceva într-o lume care se vrea a fi civilizată.

Asemenea oameni ne aduc înapoi cu sute de ani. Nu cred că putem arăta cu degetul vreun vinovat. Poate suntem cu toţii, că nici până acum nu am reuşit să ne civilizăm şi să-i învăţăm şi pe alţii.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Noi 2008, 10:20

Striper scrie:Turişti ca cei din barcă sunt de vină, că vor să asiste la asemenea barbarii din evul mediu. Atâta timp cât e cerere, există şi oferta.

Nu cred că este vreo diferenţă între plăsari şi cei care folosesc harponul - cel din urmă cred că este o unealtă de procurare a hranei mult mai veche. Însă este păcat că mai există aşa ceva într-o lume care se vrea a fi civilizată.

Asemenea oameni ne aduc înapoi cu sute de ani. Nu cred că putem arăta cu degetul vreun vinovat. Poate suntem cu toţii, că nici până acum nu am reuşit să ne civilizăm şi să-i învăţăm şi pe alţii.
Da, pescuitul cu electrozi e barbarie pura, cel cu harpon e imoral, distructiv dar macar e traditional. Nu ii scuz defel dar ma gandesc ca si vechii locuitori ai Deltei, fie ei sciti, sarmati, getodaci sau ce mai erau foloseau arcul, tepusele, harponul in mod curent. Doar ca pe atunci era mult peste si efectul nu era devastator ca azi! In plus sa nu uitam ca in SUA e legal pescuitul la arc. Si mi s-a spus ca si in Romania sunt macar cateva asociatii de pescari care permit tacit pe apele lor metoda "crap la arc", bine-ineteles dupa plata unei taxe mult mai mari decat la pescuit normal. Dar arcul fata de harpon e parca altceva, e ca si cum ai compara o racheta de tenis de carbon marca Prince cu o racheta de lemn marca Reghin....

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 13 Noi 2008, 10:50

mie nu mi se pare ca astia o fac pt imbogatire...o fac pur si simplu pt distractie. cred ca la fel le-as da si in gura, dar nu cu toporul...ar fi prea rapid...cu un bat de bambus. i-as tine asa vreo saptamina dupa care le-as da drumu' dezbracati pe strada.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Noi 2008, 16:30

....................poate in piata victoriei....................................
PS.pescuitul cu arcul este cu totul altceva!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 13 Noi 2008, 17:59

Daca ii cunoaste careva pe idiotii aia si mi-i da in gat pe mesaj privat are o bere. Se poate sta la mititica o vreme pentru faza asta. In plus de asta se pot autosesiza o serie de organe si organizatii inclusiv protectia animalelor.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns