merita pe olt?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant
Re: merita pe olt?
moarta in sensul ca nu se prinde peste... http://www.julianotools.ro/product_imag ... _28030.jpg ...la raureni a fost un an slab,nici macar avatul nu si a mai facut simtita prezenta,stiuca s au prins doar cateva marlite...
trebuia sa spui varsa nu "capcana de pestisori" ca asa stiam ce este
Raureni-ul a fost secat anul trecut asa ca...............ce pretentii ai cand s-a carat peste de acolo la greu - totusi, cu o barca si daca stii unde sa cauti se mai prinde cate o marla

Raureni-ul a fost secat anul trecut asa ca...............ce pretentii ai cand s-a carat peste de acolo la greu - totusi, cu o barca si daca stii unde sa cauti se mai prinde cate o marla
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- ovi_vl
- utilizator constant
Domnul adiwolf, sunt constient ca raureniul a fost secat anul trecut , defapt asta este si "of-ul" meu sa zic asa,problema e ca locuiesc de 3 ani in raureni si locul ala imi este cel mai accesibil ; cand aveam ocazia dateam o fuga acolo...acum anul asta mi a lasat un gust amar , de fiecare data am pescuit ca in galeata...pacat era un loc frumosadiwolf scrie:trebuia sa spui varsa nu "capcana de pestisori" ca asa stiam ce este![]()

m-ai omorat cu titulatura astaovi_vl scrie:Domnul adiwolf,.....

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
maine merg de la bucuresti la alba iulia, pe valea oltului
am vreo sansa sa prind pe undeva o bucatica de rau neinghetat ???
as baga 1h de spin daca as gasi asa ceva ....
gracias
am vreo sansa sa prind pe undeva o bucatica de rau neinghetat ???
as baga 1h de spin daca as gasi asa ceva ....
gracias
Oltul e dezghetat si liber la pescuit
daca prinzi ceva sa ne anunti si pe noi sa iesim din case
daca prinzi ceva sa ne anunti si pe noi sa iesim din case

adiwolf scrie:Oltul e dezghetat si liber la pescuit

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
am oprit la vreo 35-40 km de Sibiu (am iesit de pe DN pe un drum la dreapta unde e un semn de pastravarie 2km) si am dat
in Olt 20 min, fara niciun rezultat, am dat cu de toate intr-o zona mai marginasa fara curent puternic si cu cateva
bulboane de 1-2m. (in zona aia am prins in vara in 20 min cativa bibani si clenuti). am avut insa fir mult prea gros,
maine ma duc pe mures/sebes si ampoi in zona alba iulia, stiu ca nu am sanse prea mari, dar iesirea si relaxarea face totul.
sarbatori fericite !!!
PS 95% din Olt e dezghetat si se poate da la manivela fara probleme
in Olt 20 min, fara niciun rezultat, am dat cu de toate intr-o zona mai marginasa fara curent puternic si cu cateva
bulboane de 1-2m. (in zona aia am prins in vara in 20 min cativa bibani si clenuti). am avut insa fir mult prea gros,
maine ma duc pe mures/sebes si ampoi in zona alba iulia, stiu ca nu am sanse prea mari, dar iesirea si relaxarea face totul.
sarbatori fericite !!!
PS 95% din Olt e dezghetat si se poate da la manivela fara probleme