Detaliaza daca potigrizzly scrie:te-ai dus prea jos.
merita pe olt?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

Re: merita pe olt?
- ovi_vl
- utilizator constant

babiciu (acumularea) este plasuitachiar de administatorii baltii aleia cu taxaandrei-ovidiu scrie:Detaliaza daca potigrizzly scrie:te-ai dus prea jos....Draganesti, Babiciu, etc...?
Baieti , la urmatoarea iesire poate mergem in grup. Eu am doua locuri disponibile in masina. 
- stefanflorin
- veteran

Oare merita atatia km. pt. niste strapi? (daca-i vezi si pe aia) ca de salai nu prea poate fi vorba decat cu miiiici exceptii.
Urasc atarnatorii!
Pai daca suntem 4 , ne costa 40lei motorina de caciula.
Avem alternativa - Dunarea la varsarea Oltului sau in cel mai rau caz...in drum spre casa trecem pe la Seaca, la o stiuca.
Eu zic ca merita. Sanatate sa fie !
Avem alternativa - Dunarea la varsarea Oltului sau in cel mai rau caz...in drum spre casa trecem pe la Seaca, la o stiuca.
-
sherbamont
- veteran

m-as baga si eu...ranga scrie:Pai daca suntem 4 , ne costa 40lei motorina de caciula.
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
pai depinde ce vrei sa prinzi. salau in perioada asta se prinde bine la Draganesti si ceva mai sus, la Arcesti. stiuca merge la Ipotesti si Babiciu. mai jos de atat nu prea mai sunt rezultate de vreo 2 saptamani. intre Arcesti si Babiciu Oltul e crescut si limpede, fapt care a adus ceva schimbari in atitudinea pestilor. oricum, salaul nu mai e chiar atat de pofticios ca la inceputul lunii, in schimb stiuca a inceput iarasi sa manance cum trebuie, dupa cateva zile de pauza.andrei-ovidiu scrie:Detaliaza daca potigrizzly scrie:te-ai dus prea jos....Draganesti, Babiciu, etc...?
- ovi_vl
- utilizator constant

sunt curios ce se prinde la varsarea oltului in dunare...cred ca va referiti la Islaz,nu? nu ti trebuie permis de granita? nu stiu ce sa zic n am fost decat vara acolo ... sa fac baie,niciodata la pescuit... Ps. vara e o plaja plina cu gagici si bere

pai ca sa faci baie nu ti-a trebuit permis de granita??ovi_vl scrie:sunt curios ce se prinde la varsarea oltului in dunare...cred ca va referiti la Islaz,nu? nu ti trebuie permis de granita? nu stiu ce sa zic n am fost decat vara acolo ... sa fac baie,niciodata la pescuit... Ps. vara e o plaja plina cu gagici si bere![]()
sau daca esti purtator de lanseta esti deja infractor in zona aia?? (am observat ca asta este tendinta in zonele de frontiera)
plaja aia de la Islaz este frumoasa dar............
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
andrei-ovidiu
- veteran

Nu cred ca-ti trebuie PG...pe noi ne-a controlat politia de frontiera in primavara. Permisele de pescuit si atat. Ne-au vazut sportivi...barci,motoare, lansete...chiar si permise pt motoarele de barca aveau amicii mei...au facut ochii mari cand le-au vazut mai ales ca un asemenea permis e mai frumos decat cel auto
In rest n-au avut treaba cu noi.
Oricum PG-ul se elibereaza gratuit pt orice pescar care are permisul ANPA!
Oricum PG-ul se elibereaza gratuit pt orice pescar care are permisul ANPA!