Mananca pastravul la Vidra!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Mananca pastravul la Vidra!
Pentru cei care nu stiu, Vidra este un lac din judetul Valcea situat la aprox. 100km de municipiul Rm.Valcea. Iubitorii de spinning trebuie sa stie ca drumul este "coala" de hartie, insa din cauza urcusului de cca 22km panta am vazut cateva masini Dacia avand probleme cu "fiertul" motorului. Lacul Vidra este la cota maxima, apa ajungand pana la brazi. Mananca curcubeul foarte bine, iar pastravul de lac ceva mai slab. Rar se prind alte specii. Datorita ploilor ce au murdarit Oltul, am fost la Vidra timp de trei saptamani la rand, cate trei zile de fiecare data. Am pescuit din barca, la trena cu vobler si musca ptr. buldo (ultima data am vaslit 6 ore!!!) si, atunci cand incercam sa stationez, am dat cu vobler, rotative si oscilante. Pastravul a atacat cel mai bine oscilantele albe (Berti si DAM), voblerele Salmo (culoare alb/albastru, alb/rosu, alb/gri, verde fosforescent-biban), voblere facute manual de un prieten de-al meu (imita craetele/verzetele/boisteanul/etc), rotative albe 2 DAM cu solzi si cu reflectorizant cu solzi galben. Va sfatuiesc sa schimbati voblerele de suprafata cu cele de adancime daca nu obtineti rezultate in 30 min. Am constatat ca exemplarele mari mananca aproape de mal (si dimineata si seara), in dreptul celor mai incomode "vaduri". Cel mai mare pastrav prins a avut 800g, dar cei mai multi au fost cei de 400 - 500g. Taxa de pescuit este de 200 mii/zi. Nu va certati cu padurarul pentru ca este un baiat cumsecade
.

- mihaimircea
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Am fost in zona in weekend
Bradisorul este inca foarte tulbure plus ca la Malaia se joaca inginerii la baraj si ii dau drumul de cateva ori pe zi.
La Vidra apa inca mare, de pe mal nici o miscare.
A avut cineva vre-un rezultat zilele astea? Unde, ce, cu ce si cum?
Bradisorul este inca foarte tulbure plus ca la Malaia se joaca inginerii la baraj si ii dau drumul de cateva ori pe zi.
La Vidra apa inca mare, de pe mal nici o miscare.
A avut cineva vre-un rezultat zilele astea? Unde, ce, cu ce si cum?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
adyy_002 scrie:Acum am venit de la Vidra am stat 2 zile am dat si la apa mica cu muste si la apa mare cu lingurite de toate felurile , am dat si la rama si la icre de manciuria si nu am avut nici un rezultat , nu stiu ce s-a intamplat atunci chiar nu a vrut sa traga am facut scurta la mana
S-a intamplat ca au mai fost si alti nesimtiti care l-au terminat la rama si de-acu dati dupa caras!