Mananca pastravul la Vidra!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mananca pastravul la Vidra!

Mesaj de vanatoruldepesti » 10 Aug 2005, 15:46

Pentru cei care nu stiu, Vidra este un lac din judetul Valcea situat la aprox. 100km de municipiul Rm.Valcea. Iubitorii de spinning trebuie sa stie ca drumul este "coala" de hartie, insa din cauza urcusului de cca 22km panta am vazut cateva masini Dacia avand probleme cu "fiertul" motorului. Lacul Vidra este la cota maxima, apa ajungand pana la brazi. Mananca curcubeul foarte bine, iar pastravul de lac ceva mai slab. Rar se prind alte specii. Datorita ploilor ce au murdarit Oltul, am fost la Vidra timp de trei saptamani la rand, cate trei zile de fiecare data. Am pescuit din barca, la trena cu vobler si musca ptr. buldo (ultima data am vaslit 6 ore!!!) si, atunci cand incercam sa stationez, am dat cu vobler, rotative si oscilante. Pastravul a atacat cel mai bine oscilantele albe (Berti si DAM), voblerele Salmo (culoare alb/albastru, alb/rosu, alb/gri, verde fosforescent-biban), voblere facute manual de un prieten de-al meu (imita craetele/verzetele/boisteanul/etc), rotative albe 2 DAM cu solzi si cu reflectorizant cu solzi galben. Va sfatuiesc sa schimbati voblerele de suprafata cu cele de adancime daca nu obtineti rezultate in 30 min. Am constatat ca exemplarele mari mananca aproape de mal (si dimineata si seara), in dreptul celor mai incomode "vaduri". Cel mai mare pastrav prins a avut 800g, dar cei mai multi au fost cei de 400 - 500g. Taxa de pescuit este de 200 mii/zi. Nu va certati cu padurarul pentru ca este un baiat cumsecade :lol: .

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 10 Aug 2005, 16:39

La bradisor ai fost? stii ceva?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 10 Aug 2005, 18:16

Si cite vipere ai intilnit :evil: !

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Aug 2005, 18:26

bradisor e tulbure ...noroi..asta sambata si duminica trecuta
nu se poate pescui
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 15 Aug 2005, 10:43

Am fost in zona in weekend

Bradisorul este inca foarte tulbure plus ca la Malaia se joaca inginerii la baraj si ii dau drumul de cateva ori pe zi.

La Vidra apa inca mare, de pe mal nici o miscare.

A avut cineva vre-un rezultat zilele astea? Unde, ce, cu ce si cum?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 17 Aug 2005, 21:55

Acum am venit de la Vidra am stat 2 zile am dat si la apa mica cu muste si la apa mare cu lingurite de toate felurile , am dat si la rama si la icre de manciuria si nu am avut nici un rezultat , nu stiu ce s-a intamplat atunci chiar nu a vrut sa traga am facut scurta la mana

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 18 Aug 2005, 07:57

:evil: Adyy, inteleg ca nu prea citesti topicurile de pe acest forum. Daca ai fi facut-o ai fi observat ca sint unii care au o obsesie: cica nu e frumos (si nici legal )sa dai dupa pastrav cu rime, icre sau alte tiritoare.
S-ar putea sa aiba dreptate!?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Aug 2005, 08:29

adyy_002 scrie:Acum am venit de la Vidra am stat 2 zile am dat si la apa mica cu muste si la apa mare cu lingurite de toate felurile , am dat si la rama si la icre de manciuria si nu am avut nici un rezultat , nu stiu ce s-a intamplat atunci chiar nu a vrut sa traga am facut scurta la mana

S-a intamplat ca au mai fost si alti nesimtiti care l-au terminat la rama si de-acu dati dupa caras! :evil:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Sep 2005, 14:40

mai stiti ceva de Vidra ?
voi fi acolo pentru cateva zile, saptamana viitoare.....

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 02 Sep 2005, 10:01

OMG :lol:

Am fost, am dat la rama, la icre, la viermisori, pana si la lingurita ... si tot n'am prins

:wink:

Numai bine!

Scrie răspuns