Mananca pastravul la Vidra!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
dane, da si nu
adica in iesirea respectiva am drilat un pastrav de lac de vreo 4-5 chile cu un mono de 0,18 si un batz ''belaliu'' de mi-a scos peri albi ca nu mai obosea odata .
Malu naspa , super abrupt, abia stateam in picioare ( faceai un pas in apa si intrai pana-n gat ) minciogu lasat la masina ( Ovidiu 14 stie de ce
) dupa ce-l caraem toata dimineatza cu mine aiurea pe Bradisor
Il strig pe Magellan care era prin preajma , el vine fugutza si plin de elan da' fara minciog .
Zic nu-i nimic ca ma ajuta sa-l scot pen ca are 2 maini libere
Al dracu pastrav il aduceam la mal si cand ne vedea ( nu aveam unde sa ne dam inapoi ) mai facea o scapare disperata si iar carait de mulineta si iar oboseala ...da nu era bai ca apa era cyrata si frana lucra de minune.
Si tot asa pana il aduc pe lat la mal numa bun de saltat pe mal.
Magellan isi intra in rol si se joaca cu sapunu
......''eu ii strigam ia=l de sub burta ''.........
asta rabda gadilelile ce le rabda si la un moment dat iar incearca sa fuga da abia se mai misca ......faza naspa e cai trece monoul peste dintzisori si ....pe-aici ti-e calea .....
lanseta trantita de pamant , calendaru cu sfnti luat la rand .....
nu vroiam decat o poza

adica in iesirea respectiva am drilat un pastrav de lac de vreo 4-5 chile cu un mono de 0,18 si un batz ''belaliu'' de mi-a scos peri albi ca nu mai obosea odata .
Malu naspa , super abrupt, abia stateam in picioare ( faceai un pas in apa si intrai pana-n gat ) minciogu lasat la masina ( Ovidiu 14 stie de ce

Il strig pe Magellan care era prin preajma , el vine fugutza si plin de elan da' fara minciog .

Zic nu-i nimic ca ma ajuta sa-l scot pen ca are 2 maini libere
Al dracu pastrav il aduceam la mal si cand ne vedea ( nu aveam unde sa ne dam inapoi ) mai facea o scapare disperata si iar carait de mulineta si iar oboseala ...da nu era bai ca apa era cyrata si frana lucra de minune.
Si tot asa pana il aduc pe lat la mal numa bun de saltat pe mal.
Magellan isi intra in rol si se joaca cu sapunu

asta rabda gadilelile ce le rabda si la un moment dat iar incearca sa fuga da abia se mai misca ......faza naspa e cai trece monoul peste dintzisori si ....pe-aici ti-e calea .....
lanseta trantita de pamant , calendaru cu sfnti luat la rand .....
nu vroiam decat o poza

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Asa am patit eu la Gura Apei cu un necunoscut. Il rog sa ma ajute cu minciogu`, si desteptu` ii da pestelui peste bot. Sa vezi acolo nervi. Si tot asa, dupa un drill sf, cu 2 lumanari si carait de mulineta cat incape, fir de 0,18...
si acuma mor de ciuda(s-a intamplat anul trecut)

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- costica_fishing
- veteran