Lostrita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ia uite-l cine stie !MihaiV scrie:Poza e facuta in spate la caminele din Obs.?

acolo e facuta

In vremea aia stateam in Caminu 3 , si aprat foto n-am gasit decat la intoarcere .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- junior
Adica pentru ei nu e prohibitie?dr.pike scrie:Am auzit un zvon cva s-ar fi prins pe Belis zilele astea lostrita de catre pescarii ce pescuiesc la pluta cu rama langa cascada. Am sa ma interesez sa vad cat de veridic e zvonul. pastrav prind constant aia si se mai si amuza daca te vad ca incerci cu vobler sau lingurita
Ce sa mai vorbim de pescuit cu naturale

Sorin scrie:ia uite-l cine stie !MihaiV scrie:Poza e facuta in spate la caminele din Obs.?![]()
acolo e facuta![]()
In vremea aia stateam in Caminu 3 , si aprat foto n-am gasit decat la intoarcere .
asa, de curiozitate: ce-ai facut cu lostrita?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Sorin scrie:n-a fost lostrita
era pastrav de lac
masa mare cu prietenii
atata m-a dus capu la vremea respectiva
nu fusei atent, din postul tau intelesesem ca era lostrita.
no offense.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
- micutsebastian
- utilizator constant
la cat is de redusi mintal astia cu popularile inafara de frigiderele lor nu stiu sa poupleze rational si regulat nimic...
O sa ramanem fara cele mai frumoase specii din cauza popularilor cu exasperantul caras,fitofag si ce alte specii i-o mai taiat mintea in decursul anilor sa bage in ecosistemele prolifice de altfel pana atunci.
Acum 3-4 ani pe Valea Deznei,jud Arad,orasul Sebis,se strangea lumea la caras ca la nunta(de ala cat degetul).Raul ala nu a avut caras de cand exista...Una peste alta cred ca pana acum a disparut si carasul,datorita lucrarilor de indiguire care au distrus cam toti clenii imensi pe care ii ochisem de cativa ani incoace in scorburile din mal(era cam fiecare familie cu casa ei)......da nici nu cred ca mai povestesc ca ii prea trist ce s-a intamplat cu locurile copilariei.
Pt meseriasii care vor sa prinda scobar mare, sa stiti ca-i puzderie de ei(asta pt ca..citez: "nu trag la nimic")...II mai prinde lumea cand se imperecheaza ... cu metode neortodoxe.
O sa ramanem fara cele mai frumoase specii din cauza popularilor cu exasperantul caras,fitofag si ce alte specii i-o mai taiat mintea in decursul anilor sa bage in ecosistemele prolifice de altfel pana atunci.
Acum 3-4 ani pe Valea Deznei,jud Arad,orasul Sebis,se strangea lumea la caras ca la nunta(de ala cat degetul).Raul ala nu a avut caras de cand exista...Una peste alta cred ca pana acum a disparut si carasul,datorita lucrarilor de indiguire care au distrus cam toti clenii imensi pe care ii ochisem de cativa ani incoace in scorburile din mal(era cam fiecare familie cu casa ei)......da nici nu cred ca mai povestesc ca ii prea trist ce s-a intamplat cu locurile copilariei.
Pt meseriasii care vor sa prinda scobar mare, sa stiti ca-i puzderie de ei(asta pt ca..citez: "nu trag la nimic")...II mai prinde lumea cand se imperecheaza ... cu metode neortodoxe.