Adelin(Arad) scrie:Cred ca SPINNERII adevarati ar trebui sa-si dezvolte trufa, pt imbunatatirea simtului olfactiv si atunci cand spun falosi ce si unde au prins, sa amushine bine imprejur, nu-i asa Pauli?!
Paul a scris:-"Sincer, mi-a parut rau atunci. Probabil pe viitor o sa fiu mai atent.
Si asa nu am mai fost de aproape o luna la pescuit si in fiecare zi imi inchipui ca se duc cu sutele si prind tot pestele. Offf, o sa innebunesc "
Adelin, daca e vorba ca sa arat unui "pescar" care tot ce prinde baga in traista, nu am sa arat un loc bun de pescuit, chiar daca am sa fiu amabil cu el. Prefer sa ii dau eu peste prins de mine.
Da, recunosc ca mi-a parut rau ca am aratat unui pescar un loc bun si ce folosesc (caci ce am prins vazuse), dar mi-a parut rau dupa ce am vazut ce capturi "enorme" avea in traista.
Adelin, de fiecare data cand am mers la pescuit m-am bucurat cand a prins cel de langa mine cu care am mers, mai ales daca cel cu care am mers a fost mai incepator. Si crede-ma ca, nu numai odata mi-am sacrificat partidele de pescuit (fie ele doar la caras si rosioara) pentru ca cei cu care am fost sa se simta bine. Probabil daca ai fost cu incepatori la pescuit, a trebuit sa stai de ei, sa le explici, sa le faci liniile, sa-i ajuti la descalcit nailonul, sa ii ajuti sa scoata carligul din gatul bibanului.... si mult mai multe. Dar ca sa "rezisti" trebuie sa ai o buna doza de altruism.
Tot intr-o discutie asemanatoare cu aceasta, am spus ca as spune unui pescar si locul si cu ce dau si aproape tot, dar nu mi-ar conveni ca a doua zi sa gasesc fel de fel de "pescari" cu plase sau la japca sau traistari... Deci, as spune totul, dar pescar sa fie.....
Ma intelegi? Eu, daca am un loc de pescuit si il gasesc ocupat, intotdeauna voi mai gasi si alt loc unde voi avea unde pescui.... chiar daca nu voi prinde peste....