Locurile bune ..... Pastram secretul ?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Ian 2005, 00:27

@Calone-Ma baiatule, daca nu mai ai de gand sa le spui "prietenilor" locurile, te sfatuiesc sa-ti montezi in masina 10 oglinzi retrovizoare si sa te uiti in ele din 2 in 2 secunde, asta ca sa nu ai surprize cand ajungi la apa... :lol: :lol: :lol:
Detalii cutremuratoare poti gasi la topicul "Urmariti si... urmaritori"din DISCUTII GENERALE pagina 2.
Cred ca SPINNERII adevarati ar trebui sa-si dezvolte trufa, pt imbunatatirea simtului olfactiv si atunci cand spun falosi ce si unde au prins, sa amushine bine imprejur, nu-i asa Pauli?!

Paul a scris:-"Sincer, mi-a parut rau atunci. Probabil pe viitor o sa fiu mai atent.
Si asa nu am mai fost de aproape o luna la pescuit si in fiecare zi imi inchipui ca se duc cu sutele si prind tot pestele. Offf, o sa innebunesc "

:roll: Numai ca, nu cu mult timp in urma, parca era e alta parere...mult mai tranparenta in ceea ce priveste informatia. :wink:
Mai ... si zicea candva Piticu, fie iertat ca de mult nu l-am mai vazut printre noi, -"baieti voi aveti o atitudine OSCILANTA"...mare dreptate avea!!! :lol: :lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Ian 2005, 13:17

Ioan S. scrie:Nu Paul, ma refer la zona dintre borna de la 1075 si borna 1076.
..........................................................................................................Despre zona de care am spus eu te rog sa nu mai spui nimic.
Las-o asa cum am pus-o eu: ZONA NADITA :roll:
:lol: Da, Ioan... n-am sa mai spun nimanui nici o soapta :) Cand o sa iesim (poate mai in primavara, eu asa sper sa iesim la o partida de pescuit impreuna) am sa iti arat unde prinzi cu adevarat rapitor la artificiale, pe Prut, in schimb (te iert de berea aceea :wink: ) te rog sa-mi arati (practic) cum prinzi tu salau la montura (pestisor viu sau mort)
La cum este vremea afara acum, mai ca zici ca-i primavara.... daca as fi fost in regula cu actele (permis vizat + PG) mai ca as fi facut o iesire pe Prut.

Multa sanatate si... mai vorbim!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Ian 2005, 13:21

pupu scrie:Si eu cred ca nu mai exista locuri virgine ...................

Surprinzator recordul meu la clean a fost facut pe un loc foarte batut de oamenii din sat .......................................

Am prins 37 bucati de clean de la 400g in sus ......................
Pupu, la astfel de locuri m-am referit si eu... Desi locul de care am vorbit era batut de sateni si de alti pescari, cam in doua ore de pescuit am zapacit cleanul la artificiale. Cel mai mic de aprox 6 -700g si cel mai mare de 1.2K (cantarit)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Ian 2005, 13:36

Adelin(Arad) scrie:Cred ca SPINNERII adevarati ar trebui sa-si dezvolte trufa, pt imbunatatirea simtului olfactiv si atunci cand spun falosi ce si unde au prins, sa amushine bine imprejur, nu-i asa Pauli?!

Paul a scris:-"Sincer, mi-a parut rau atunci. Probabil pe viitor o sa fiu mai atent.
Si asa nu am mai fost de aproape o luna la pescuit si in fiecare zi imi inchipui ca se duc cu sutele si prind tot pestele. Offf, o sa innebunesc "
Adelin, daca e vorba ca sa arat unui "pescar" care tot ce prinde baga in traista, nu am sa arat un loc bun de pescuit, chiar daca am sa fiu amabil cu el. Prefer sa ii dau eu peste prins de mine.
Da, recunosc ca mi-a parut rau ca am aratat unui pescar un loc bun si ce folosesc (caci ce am prins vazuse), dar mi-a parut rau dupa ce am vazut ce capturi "enorme" avea in traista.

Adelin, de fiecare data cand am mers la pescuit m-am bucurat cand a prins cel de langa mine cu care am mers, mai ales daca cel cu care am mers a fost mai incepator. Si crede-ma ca, nu numai odata mi-am sacrificat partidele de pescuit (fie ele doar la caras si rosioara) pentru ca cei cu care am fost sa se simta bine. Probabil daca ai fost cu incepatori la pescuit, a trebuit sa stai de ei, sa le explici, sa le faci liniile, sa-i ajuti la descalcit nailonul, sa ii ajuti sa scoata carligul din gatul bibanului.... si mult mai multe. Dar ca sa "rezisti" trebuie sa ai o buna doza de altruism.
Tot intr-o discutie asemanatoare cu aceasta, am spus ca as spune unui pescar si locul si cu ce dau si aproape tot, dar nu mi-ar conveni ca a doua zi sa gasesc fel de fel de "pescari" cu plase sau la japca sau traistari... Deci, as spune totul, dar pescar sa fie.....
Ma intelegi? Eu, daca am un loc de pescuit si il gasesc ocupat, intotdeauna voi mai gasi si alt loc unde voi avea unde pescui.... chiar daca nu voi prinde peste....

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 08 Ian 2005, 16:29

@ Paul
Frate ori mergi la pescuit sa te relaxezi ori ca sa-ti faci nervi. Tu trebuie sa fii cel mai calm si altruist om de pe planeta
Fir intins

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Ian 2005, 10:32

Daniel Costache scrie:@ Paul
Frate ori mergi la pescuit sa te relaxezi ori ca sa-ti faci nervi. Tu trebuie sa fii cel mai calm si altruist om de pe planeta
:) De ce fratioare?
Sa nu-mi spui ca tu nu ai fost incepator niciodata sau nu ai fost la pescuit niciodata cu colegi sau prieteni care nu au avut nici o treaba in ale pescuitului :lol: ca nu te cred.
Nu cred ca, oricare dintre noi, care a fost la pescuit cu un prieten incepator, nu s-a bucurat sincer atunci cand el a prins si nu l-a ajutat sa inteleaga tainele acestei arte: pescuitul.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc si nici nu vreau sa par eu cine-stie-ce mai cu motz decat altii, dar chiar m-am bucurat si ma bucura cand cel de langa mine prinde, mai ales daca e incepator (astfel nu va incepe sa ma plictiseasca cu: <<Hai, cand mergem acasa....>> sau << Mai stam muult?>> si astea cand ti-e lumea mai draga.
Sincer, am cam trecut de perioada cand mergeam la pescuit sa prind, musai, peste... Acum, faptul ca merg la pescuit ma umple, parca, de energia..... Deja noaptea dinaintea partidei aproape ca nu mai dorm deloc, iar cand e sa plec de la locul faptei, chiar dupa o zi intreaga cand nu am prins nimic, tot mai gasesc ceva de incercat, tot mai gasesc energie si idei pentru a pacali vreun pestisor.
La voi cum e?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Ian 2005, 20:20

Paul scrie:
Daniel Costache scrie:@ Paul
:) De ce fratioare?
Sa nu-mi spui ca tu nu ai fost incepator niciodata sau nu ai fost la pescuit niciodata cu colegi sau prieteni care nu au avut nici o treaba in ale pescuitului :lol: ca nu te cred.
Nu cred ca, oricare dintre noi, care a fost la pescuit cu un prieten incepator, nu s-a bucurat sincer atunci cand el a prins si nu l-a ajutat sa inteleaga tainele acestei arte: pescuitul.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc si nici nu vreau sa par eu cine-stie-ce mai cu motz decat altii, dar chiar m-am bucurat si ma bucura cand cel de langa mine prinde, mai ales daca e incepator (astfel nu va incepe sa ma plictiseasca cu: <<Hai, cand mergem acasa....>> sau << Mai stam muult?>> si astea cand ti-e lumea mai draga.
La voi cum e?
Da, probabil ca nu esti singurul care a dadacit pe cineva de-a lungul "carierei". Intradevar e placut sa arati, sa explici, sa vezi ca "elevul" prinde, e placerea si multumirea oricarui pedagog, dar sa faci din asta un scop in sine, e o tampenie si scuza-ma, dar cred ca in timpul asta m-ai bine ai aprofunda...eu zic ca ai ce, nu de alta doar sa mai ai ce sa-i inveti pe baieti... :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Ian 2005, 08:58

Adelin(Arad) scrie:Da, probabil ca nu esti singurul care a dadacit pe cineva de-a lungul "carierei". ....................... dar sa faci din asta un scop in sine, e o tampenie si scuza-ma,...
Nu am spus ca fac un scop in sine din asa ceva, dar nici nu pot spune ca nu am o placere deosebita cand, cineva dadacit de mine, prinde gustul pescuitului si chiar ma mai intreaba: <Cand mai mergem la un peste>> ?

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Ian 2005, 10:38

Ma intreb, daca anumite lucruri trebuiesc ascunse, atunci de ce mai exista fel si fel de intrebari, raspunsuri, subiecte pe forum. Nu se dezvaluie aici "fel de fel" de informatii ? Nu fiecare dintre noi este curios ? Nu fiecare mai invata cate ceva de aici, de pe forum ?
Nu cred ca intinzi o bucata de paine celui care nu ti-o cere, ci acelui care cerseste si nu are ce manca. Il studiezi apoi si pe cersetor si daca nu merita nu ii mai dai. E normal ca fiecare sa fie nitel sceptic dar sa fii zambitor, tolerant, rational, degajat, convins de relativitatea celor lumesti si foarte ingaduitor nu strica la nimeni.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2005, 11:04

Opre.Ovidiu scrie:Ma intreb, daca anumite lucruri trebuiesc ascunse, atunci de ce mai exista fel si fel de intrebari, raspunsuri, subiecte pe forum. Nu se dezvaluie aici "fel de fel" de informatii ? Nu fiecare dintre noi este curios ? Nu fiecare mai invata cate ceva de aici, de pe forum ?
Nu cred ca intinzi o bucata de paine celui care nu ti-o cere, ci acelui care cerseste si nu are ce manca. Il studiezi apoi si pe cersetor si daca nu merita nu ii mai dai. E normal ca fiecare sa fie nitel sceptic dar sa fii zambitor, tolerant, rational, degajat, convins de relativitatea celor lumesti si foarte ingaduitor nu strica la nimeni.

....inaltator.... :lol:

Scrie răspuns