Locurile bune ..... Pastram secretul ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bogdank !
Las grebalasi cu treba lor , aia dau ce dau si mai pleaca , chiar de prind chiar de nu ! Da astia de care zic eu nu mai pleaca frate , cate o luna 2 .
Te ncurca ca tin tronsoane mari de apa ocupate degeaba ( pt. marlite ) ca de altceva decat de " plantat " nu se pricep decat la facut reclama !
De fapt ii sti tu de pe Dunare !!!!
Numai bine !
Las grebalasi cu treba lor , aia dau ce dau si mai pleaca , chiar de prind chiar de nu ! Da astia de care zic eu nu mai pleaca frate , cate o luna 2 .
Te ncurca ca tin tronsoane mari de apa ocupate degeaba ( pt. marlite ) ca de altceva decat de " plantat " nu se pricep decat la facut reclama !
De fapt ii sti tu de pe Dunare !!!!
Numai bine !
-
- utilizator nou
Salut!
Sunt destul de descumpanit de faptul ca nici n-am apucat sa postez ceva, si gata, au si inceput niscai remarci rautacioase.
Pentru linistea voastra, sunt un pescar la fel de (?) sportiv ca si voi iar pentru faptul ca urmaresc acest forum de cateva luni fara sa postez nimic nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui.
Bine, inteleg sa spunem... reticenta fata de cei probabil foarte multi vizitatori, care , intradevar, nu fac decat sa vaneze ponturi grase despre locuri, momeli si altele... dar pana la primirea pe care mi-ati facut-o...
Sunt destul de descumpanit de faptul ca nici n-am apucat sa postez ceva, si gata, au si inceput niscai remarci rautacioase.
Pentru linistea voastra, sunt un pescar la fel de (?) sportiv ca si voi iar pentru faptul ca urmaresc acest forum de cateva luni fara sa postez nimic nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui.
Bine, inteleg sa spunem... reticenta fata de cei probabil foarte multi vizitatori, care , intradevar, nu fac decat sa vaneze ponturi grase despre locuri, momeli si altele... dar pana la primirea pe care mi-ati facut-o...
Mai exista Dane....danr scrie:eu nu cred ca mai exista in romania locuri virgine
chiar daca le gasesti tu singur, tot le mai cunoaste cineva care a fost pe acolo in trecut, localnici, etc
nici macar pe dunare cand am fost si am batut zci de km de mal, toate gropile productive, gurile de canale, butucii, rupturile, etc. erau cunoscute de loco, si pe unele erau pescari
mult mai repede se afla locurile bune de la la localnici
Nu virgine in sensul propriu, sa nu mai fi fost descoperite de nimeni, dar asa mai virginele, unele mai greu accesibile si care iti pot oferi satisfactie la pescuit.
Depinde daca esti pe faza cu momeala care trebuie sicand trebuie. Bineinteles conteaza si ceilalti factori: vremea, apa etc.
Mi s-a intamplat pe Prut in decembrie anul trecut unde, erau pescari si din jos si din sus de mine, care mai de care dadeau la rama, viermusi, mamaliga sau vetrica, chiar si la pestisor si eu prindeam clean la rotativa si vobler. Si nu 1- 2 clenuti ci multi, foarte multi. Clean si avat.
referitor la ce spune Costica:
, de felul meu spun locurile si momelile, dar, siner recunosc ca nu se merita sa spui la toata lumea.Detalii de genul: in dreptul pomului ars..., 12 m la stanga ecluzei si lansezi 15 m cu grub alb de 5 cm...NU SE SPUN NICI NOAPTEA IN SOMN.
Ultima data pe Prut, prinsesem foarte bine la un vobler si un mosnegut m-a rugat sa-i arat si lui cu ce dau. I-am si aratat, i-am si spus unde si cum dau, unde caut pestele, i-am aratat cum lansez, ca apoi, sa vad in traista lui numai peste cat cutia de chibrit, Sincer, mi-a parut rau atunci. Probabil pe viitor o sa fiu mai atent.
Si asa nu am mai fost de aproape o luna la pescuit si in fiecare zi imi inchipui ca se duc cu sutele si prind tot pestele. Offf, o sa innebunesc

Dane, chiar ca esti pretentios. Dupa ce ca locul este virgin (efectiv neumblat) mai vrei sa aiba si cioate, praguri, gropane etc.
Da, stiu o portiune de peste un km neumblata pe malul Prutului. Nici nu se poate intra si te apuca toti dracii cind dupa 50 de metri de "hatisuri" (adica arbusti majoritatea cu spini, inalti de la piept pina peste cap) ajuns in malul apei vezi ca nu ai unde sta. Nu e nici o carare spre apa, nu am barca ... iata un loc de lasat mostenire generatiilor viitoare
.
Da, stiu o portiune de peste un km neumblata pe malul Prutului. Nici nu se poate intra si te apuca toti dracii cind dupa 50 de metri de "hatisuri" (adica arbusti majoritatea cu spini, inalti de la piept pina peste cap) ajuns in malul apei vezi ca nu ai unde sta. Nu e nici o carare spre apa, nu am barca ... iata un loc de lasat mostenire generatiilor viitoare

Ioan, cred ca stiu la care te referiIoan S. scrie:Da, stiu o portiune de peste un km neumblata pe malul Prutului. Nici nu se poate intra si te apuca toti dracii cind dupa 50 de metri de "hatisuri" (adica arbusti majoritatea cu spini, inalti de la piept pina peste cap) ajuns in malul apei vezi ca nu ai unde sta. Nu e nici o carare spre apa, nu am barca ... iata un loc de lasat mostenire generatiilor viitoare.

Am dat acolo, din pacate nu am prins nimic... Oricum, se merita vazuta zona aia.... pare cea mai spectaculoasa de pe Prut (din zona)
Nu Paul, ma refer la zona dintre borna de la 1075 si borna 1076.
Cea de care spui tu, poate sa-l mai aiba si pe bunicul pestilor dar are si o "publicitate" pe masura. Pina anul acesta nu s-a pescuit acolo (cel putin se stia ca nu este voie - legea spunea ca primaria stabileste zonele in care sunt permise diverse activitati) si cu toate astea locul era foarte cunoscut, se prinsese peste de acolo si nu bucati mici si nici chiar rare.
Despre zona de care am spus eu te rog sa nu mai spui nimic.
Las-o asa cum am pus-o eu: ZONA NADITA
Cea de care spui tu, poate sa-l mai aiba si pe bunicul pestilor dar are si o "publicitate" pe masura. Pina anul acesta nu s-a pescuit acolo (cel putin se stia ca nu este voie - legea spunea ca primaria stabileste zonele in care sunt permise diverse activitati) si cu toate astea locul era foarte cunoscut, se prinsese peste de acolo si nu bucati mici si nici chiar rare.
Despre zona de care am spus eu te rog sa nu mai spui nimic.
Las-o asa cum am pus-o eu: ZONA NADITA

Si eu cred ca nu mai exista locuri virgine ,mi s-a intamplat sa vin de zeci de ori cu hainele rupte acasa dupa ce am intrat in locuri aproape inaccesibile chiar periculoase pe malul argesului unde rezultatele au fost cand bune cand mediocre. Surprinzator recordul meu la clean a fost facut pe un loc foarte batut de oamenii din sat ( exact asa cum a spus cineva localnicii stiu primii locul cel mai bun) culmea e ca e un loc cu apa destul de mica unde nici pina atunci nici pe urma nu s-a mai prins cine stie ce .Fusesem pe arges dupa trei luni de absente motivate si impreuna cu un prieten dadeam pe locurile stiute de anul trecut neprinzand mare lucru iar prietenul meu nimic si la indemnul lui ca tot dam degeaba am mers in amonte unde am ramas surprins sa vad potecile foarte batute si stiind ca bucuresteni nu vad tot anul (cel mult unu doi) am inteles mesajul si am ramas . Am prins 37 bucati de clean de la 400g in sus ,nici unul insa peste Kg si multi mai mici , prietenul meu a luat 8 buc insa avea echipament de stiuca iar in urmatoarea saptamana a cumparat doua mulinete si doua lansete light si ultra light . Eu am dat la vobler el din cauza lansetei la rotativa .