Locuri bune pentru prins clean in apropiere de Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

guzun
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzun » 30 Mai 2006, 23:36

Salutare, cred ca Argesul inca mai are clean frumos, cel mai mare clean al meu l-am prins pe Arges 1.1 kg, anul trecut la vobler. in general folosesc voblere 3cm de la cozma si dady, mai rar rotative de la berti.
Sunt careva locuri bune pe Arges, primul inainte de intrarea in Adunatii Copaceni faci stanga pe langa pod si mergi cam 3-4 km pe un drum relativ bun, si dai o zona cu malul inalt si pamant tare, cunoscatorii ii spun "la hume", sau la baraj, inainte sa dai de hume treci pe langa un baraj format din bolovani, curent puternic si foarte multi pescari in zona, in aval de baraj la 50-100 m, locuri bune.
Am incercat si Sabarul, dar este foarte murdar si capturile sunt relativ mici, am avut si aici cateva capturi mai rasarite, dar foarte rar.
Alt loc tot pe arges, la mihailesti in aval de baraj, e de preferat sa mergi in cursul saptamanii, pe malul drept al argesului am fost mai des, in aval la 3km sunt cateva locuri unde am avut capturi mai rasarite 700-800 grame chiar si o mreana la kil luata la rotativa berti axat.
Cam asta e, ma duc maine si revin cu informatii :wink: .

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 31 Mai 2006, 08:06

BAFTA :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

guzun
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzun » 31 Mai 2006, 16:27

BAFTA, SUCCES, NOROC :lol: , asta era fraza completa vijelie.
Am pescuit la mihailesti, de la baraj 3km in aval, la tub daca stie cineva zona (acolo am lasat masina). 12 pesti dintre care doar 4 au fost cleni mai rasariti 600-700g, restu clenuti de-o palma. Vant puternic, ceea ce influenta lansarea la punct fix, asa ca am eliberat si un vobler (free willy) cu ajutorul vantului l-am lansat exact in niste ragalii. :D
Colegul cu care am fost a avut o bucata mai frumoasa, luata la rotativa, una peste alta pe la 4.30 am plecat ca-mi vajaia capul si-mi piuau urechile de atata vant. :D

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Iun 2006, 09:23

guzun scrie:BAFTA, SUCCES, NOROC :lol: , asta era fraza completa vijelie.
Am pescuit la mihailesti, de la baraj 3km in aval, la tub daca stie cineva zona (acolo am lasat masina). 12 pesti dintre care doar 4 au fost cleni mai rasariti 600-700g, restu clenuti de-o palma. Vant puternic, ceea ce influenta lansarea la punct fix, asa ca am eliberat si un vobler (free willy) cu ajutorul vantului l-am lansat exact in niste ragalii. :D
Colegul cu care am fost a avut o bucata mai frumoasa, luata la rotativa, una peste alta pe la 4.30 am plecat ca-mi vajaia capul si-mi piuau urechile de atata vant. :D
:twisted: merci pt completare :wink: :twisted: unde ai ajuns pe la port?unde a vrut ceau sa faca portul de la 1DECEMBRIE?

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Iun 2006, 09:40

congrats guzun!
threadul asta incepuse sa devieze urat. si eu eram in acelas impas insa cand am vazut ca toata lumea vrea sa tina pestele de pe Arges pt ei nu m-am mai obosit sa mai post-ez. Mi-ar place sa merg la un blinkerit sau voblerit, cu muscaritu mai putin ca nu prea ma pasioneaza. Pacat ca amicul meu cu care mai merg la pescuit e mai mult cu stationaru'

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Iun 2006, 09:44

Bogdan_Alex scrie:congrats guzun!
threadul asta incepuse sa devieze urat. si eu eram in acelas impas insa cand am vazut ca toata lumea vrea sa tina pestele de pe Arges pt ei nu m-am mai obosit sa mai post-ez. Mi-ar place sa merg la un blinkerit sau voblerit, cu muscaritu mai putin ca nu prea ma pasioneaza. Pacat ca amicul meu cu care mai merg la pescuit e mai mult cu stationaru'

muscaritul este frumos rau de tot daca esti pregatit si mananca pestele.Sa vezi cand ia musca sau poperul este de inimaginat.Senzatie pura sa ai ochelarii polarizanti si sa urmaresti musca si daca este apa limpede sa il vezi cum se pozitioneaza sub musca si apoi cum o soarbe.Trebuie sa incerci neaparat chestia asta :twisted: .

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Iun 2006, 10:03

am si ochelari, toata chestia este ca n-am dat niciodata la asa ceva si habar n-am care e tehnica. poate facem o partida si eu in loc de lanseta aduc un carnet si un pix ;).

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Iun 2006, 10:10

Bogdan_Alex scrie:am si ochelari, toata chestia este ca n-am dat niciodata la asa ceva si habar n-am care e tehnica. poate facem o partida si eu in loc de lanseta aduc un carnet si un pix ;).

stai linistit ca intr-o zi inveti sa dai la musca.Uite daca am timp si o sa ne cunoastem mai bine poate te invat eu sa dai ca am destule lansete de musca :wink: .dar acum sunt bolnav asa ca amanam peste o luna astea :cry:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Iun 2006, 13:24

n-ar fi rau. insanatosire grabnica.
Fara pescuiala viata e pustiu

Scrie răspuns