Sa nu comparam performantele inregistrate acolo la pescuitul de crap unde vorbim de trofee cu pescuitul la rapitor unde n-am auzit pana acum decat de marlitoance si strapi, probabil ca sunt si bucati mai mari , poate chiar la ... aproape 3 kg

...
Daca nu ma fac inteles e ca si cum ma duc la C&R la crap la o balta cu media pestilor 1-4 kg si mi se cere 80-100 RON , ma umfla rasul ... Chiar am lasat impresia ca am avea ciunga in par sau banii astazi curg la robinet in jet puternic si nu stiu eu ? Patronii au numai drepturi si clientii doar obligatii si multe multe restrictii ???
Si faza cu jiguri de maxim 2/0 si ancore nr 2 e inedita complet, inventie proaspata, prima data cand aud asa ceva ...
Oricum pescuitul la rapitor acolo e doar marginal ca si interes, nu se doreste a fi un fenomen de amploare si de aici toata aceasta reticenta impusa pescarilor de rapitori, asta pot sa inteleg, caz in care nu ma intereseaza vreo partida acolo ... Treaba fiecaruia cum isi administreaza afacerea in definitiv.