crapmaniacul.....foarte corect punctat.
adrian99...1.daca citeai atent postarea mea [b]costurile[/b] relativ mari erau una din cauzele pentru care repopularea nu este asa usoara
2. unde ai citit tu ca am spus ca taxa este ,,modica"?
In privinta acvariului comparatia este cel putin ,,deplasata"....nu cred ca cineva din cei care au fost pe varlaam au simtit ca pescuiesc in acvariu...exista pescari care nu au timpul necesar sa faca o gramada de partide pe natural si sa prinda doar uneori...sau deloc...
In privinta costurilor eu fiind un pescar singuratic o partida pe natural avea urmatoarele repere financiare :
benzina 65 ron (6%) + gropile de rigoare
40-50 jiguri +gume(ca la voblere ma cam intepa inima), ca naturalul e frumos si dificil....si agata ca dracu(acolo unde mai gaseam peste)!
firul(20-30m,cand nu se rupea la nod)....si asta e ieftin rau

!
bonus....1.mai gaseam masina pe pana (minim 2 cauciucuri),asa ca sa nu-mi mai treaca prin minte sa merg pe unde baga ei plase ....
2. cate un suvenir pentru ciobanii zonali (antena ...oglinda..etc)
este adevarat ca eu locuiesc in Bucuresti si la capitolul asta unii dintre voi sunt mai avantajati de apropierea unei ape
In concluzie, fiecare este liber sa pescuiasca unde doreste cu retinere sau C&R in functie de timpul, experienta si posibilitatile financiare , de ce doreste de la un lac ,de aceea nu inteleg de ce atatea discutii si atacuri mai ales din partea celor care nu au fost pe lac....intelegeam sa se planga cei cre au fost ...ca au dat banii degeaba, ca au fost prost tratati sau ca au pescuit in acvariu , restul(cu scuzele de rigoare)incercati sa ignorati locul pana lacul o sa ofere ceea ce cautati voi.
Fire intinse tuturor,
Brad