Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 23 Oct 2008, 12:32

Nepoate,am incercat, dar............pe mine era sa ma penalizeze rau pe vremea lu ceasca. Am bagat mult peste in lac, nu mai departe platica anul trecut. Am facut totul pentru noi,pescarii. Tu crezi ca ai mai multe drepturi decat cei care pescuiesc cu undita?
Eu zic sa te gandesti bine si eventual sa iti muti locatia. Altfel...cred ca vei avea probleme, nu cu mine...cu societatea, din care si tu cred ca faci parte. Nu trebuie sa fii tigan, betiv, etc. ca sa fii braconier. Poti sa ai chiar studii superioare, eu cunosc vre-o doi dar care spre deosebire de plasari, dau la japca...macar simt satisfactia unui drill, iar ceilalti doar il viseaza.

dark_ness
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dark_ness » 23 Oct 2008, 19:07

cand spui ca ai facut totul pt noi pescari ma pufneste rasul pe cuvant parca vb ca un D-zeu
m-am interesat si stiu si cu ce braconier esti in certuri dar daca unul este...... si intinde plasele la 10 m de mal si nu intelege ca braconajul este ilegal si ca trebuie sa se fereasca de ochi lumi nu ma include si pe mine in aceasi oala
imi cer scuze daca v-am deranjat si aici pun punct acestei discutii. O seara placuta si fir intins in continuare

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Lacul morii

Mesaj de Mihai Epcs » 23 Oct 2008, 22:39

Didel daca vrei te ajut eu :) am si niscai nemuri in Giulesti ; daca te ajuta iti dau si un pistol...cu alice dar e bun ca macar gauresti barca de la distanta :lol:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 25 Oct 2008, 13:33

..............ma indoiesc, ca atita timp cit nu ai un bat in mina, te poti numi pescar !.........Multumesc,dar ma descurc, din ce in ce mai bine singur..................poate, ajung un niscava, consilier???..si atunci !!
Acum ,dimineata, slab.Vremea este ca in tehnologie ...dar!!??

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 28 Oct 2008, 08:47

Vad ca in weekend iar se incalzeste, deci tind sa cred ca tot nu o sa miste bibistrocelul!! :cry:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

lacul morii

Mesaj de Mihai Epcs » 30 Oct 2008, 19:53

Salutare. Ceva noutati? A mai fost cineva? Ma duc maine dimineata cu toate ca am auzit ca apa inca e scazuta rau..

mitucatalin
junior
junior

Re: lacul morii

Mesaj de mitucatalin » 04 Noi 2008, 09:39

Mihai Epcs scrie:Salutare. Ceva noutati? A mai fost cineva? Ma duc maine dimineata cu toate ca am auzit ca apa inca e scazuta rau..
ceva nouati pe lacul morii
nu a mai fost nimeni?

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 04 Noi 2008, 10:12

Am fost eu duminica si am luat 3buc la jum de kg dar numai la viu si numai la un anumit timp de pestisor! Problema e ca mananca cam anemic adica inafara dastia am mai avut cam 4 trasaturi toti intepati dar s-au dezgatat pe parcurs!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 04 Noi 2008, 10:22

Slab ,numai din barca ,la stavilar si la scari.Dimineata (foarte) ceva strapi ,dar ,dar,nu se merita.In rest bile de 30 g pe cirlige 0/5 zgirciuri mari,de 10-12,daca nu vine el,cetatenii au mari sanse sa dea in vreun chinez.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 04 Noi 2008, 12:24

Jiguri asa grele? :shock:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Scrie răspuns