Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mitucatalin
- junior
te cred Didel referitor la oblete dar eu nu sunt asa eu am ochi de 70mm asa ca nu cred ca prind sabioara
eu prind de la caras de 700g pana la novaci de 20 kg si acest lucru il stiu toti pescari de pe crangasi
si aici vb doar in numele meu nu stiu ce prind ceilalti braconieri si nici nu ma intereseaza
si despre faza cu moxul si balsoi nu stiu ce au facut poate aruncau plasa la 10 m de mal sau poate dupa ce ca faceau ceva ilegal au crezut ca este balta lor nu stiu ce sa zic poate ca au meritat cafteala
eu prind de la caras de 700g pana la novaci de 20 kg si acest lucru il stiu toti pescari de pe crangasi
si aici vb doar in numele meu nu stiu ce prind ceilalti braconieri si nici nu ma intereseaza
si despre faza cu moxul si balsoi nu stiu ce au facut poate aruncau plasa la 10 m de mal sau poate dupa ce ca faceau ceva ilegal au crezut ca este balta lor nu stiu ce sa zic poate ca au meritat cafteala
-
- utilizator constant
Lacul morii
Salutare. Didel pe la baraj merge la viu? Sau mai bine la plastice? Am fost serile trecute pe la insula si nu mai merge deloc. Cred ca din cauza apei scazute...
Am avut partide memorabile la insula acum 3 saptamani cand inca era apa un pic mai mare. Am luat biban mare de la 300 g in sus. Si la viu si la twister in forma de pui de guvide.

-
- veteran
-
- veteran
la ultima discutie avuta cu un braconier cu setca si cu bizz(curent),acesta mi-a spus " fiecare cu pasiunea lui".
dark are dreptate ,atata vreme cat nu ii rupe nimeni capul ,el poate sa evolueze si chiar sa emita judecati de o logica impecabila .in holospatiul lacul morii,dark ,e o celebritate .
raman la parerea mea :menajerie!
dark are dreptate ,atata vreme cat nu ii rupe nimeni capul ,el poate sa evolueze si chiar sa emita judecati de o logica impecabila .in holospatiul lacul morii,dark ,e o celebritate .
raman la parerea mea :menajerie!
walleye