Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
@dream&fario,lacul asta are "mult" potential,este "sculit",ca la "balamuc"dar:tine mult peste!Amicii,mei de pe lac spun:nu mai face reclama
"doc",ca vin si, "aia din berceni"!?,si care este problema?!Daca............ar fi pescari din 10 in 10 m,nu ar mai putea sa intre "cetateni",basca ca uni iar lua cu pietre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caras,este si de 2-3 kg,salau(la trena, asta vara sa luat la 6 kg),biban("miliarde"),de albitura, nu mai vorbesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!,este aproape,MOCA,"TREBUIE, SA TINEM CU DINTII, DE EL"spun amicii!
ps aseara sa luat oblete mult la stavilar,dupa ce nu a mai fost nimeni 2 "ei",au dat la prostovol,de dimineata "nica"!?
ps1 este o balta ciudata si iti trebuie timp sa o "citesti"
Sarbatori fericite tuturor,pescarilor si nu numai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps2.........si "jiji"este "om",DUMNEZEU, la ajutat....................
"doc",ca vin si, "aia din berceni"!?,si care este problema?!Daca............ar fi pescari din 10 in 10 m,nu ar mai putea sa intre "cetateni",basca ca uni iar lua cu pietre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caras,este si de 2-3 kg,salau(la trena, asta vara sa luat la 6 kg),biban("miliarde"),de albitura, nu mai vorbesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!,este aproape,MOCA,"TREBUIE, SA TINEM CU DINTII, DE EL"spun amicii!
ps aseara sa luat oblete mult la stavilar,dupa ce nu a mai fost nimeni 2 "ei",au dat la prostovol,de dimineata "nica"!?
ps1 este o balta ciudata si iti trebuie timp sa o "citesti"
Sarbatori fericite tuturor,pescarilor si nu numai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps2.........si "jiji"este "om",DUMNEZEU, la ajutat....................
-
- utilizator constant
Didele dar mai te intreb ceva ca vad ca stii mai tot de lac.....Ai pescuit noaptea pe lac...si daca da te intreb daca ai vazut la cineva crap....sau ai luat tu ?....ma interesa sa stau si eu vre-o 2 zile pe lac...sa nadesc bine si poate am ceva sanse...nu radeti dar pe o balta similara adika braconata la maxim asa cum e lacul morii anul trecut au fost rezultate remarcabile dupa o nadire buna. La crap...e o balta pe langa Craiova. Paste Fericit tuturor !
-
- utilizator constant
dark_ness scrie:ma fratilor eu zic sa va potoliti cu amenintarile astea ca rupeti capete atat timp cat nu va deranjeaza nimeni si pescuiti linistiti ca ma faceti al dracu si va astept pe mal si va bat la pachet pe toti deci daca vreti sa prindeti peste mergeti in plm pe crescatorii dati 1 milion si o sa prindeti tot plm ca nici acolo nu prindeti peste
hai ca deja vad ca ati sarit calul rau si am sa va caut eu seara pe maluri si va impachetez ZMARANDESTILOR am zis sa vb frumos cu voi dar vad ca o incercati cu mine rau de tot
mihai te sfatuiesc sa ai si pistolul cu tine dar sa-l tii f aproapeca sa-r putea sa faci baie mairepede decat tia-ipropus anul asta
ps am fost ieri si am prins cativa bibani punctabili si am vazut si niste chinezi care prindeau
noaptea nu-i ca ziua ai mare grija si nu te-as sfatui sa pescuiesti mai mult de 2 ori in acelasi lloc pt a nu atrage atentia asupra ta

-
- utilizator constant
PASTE FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........dupa 10 iunie se merita ,mai ales la caras,in rest ziua.Bibanul l am luat la "zgirciuri",nu mai mult de 10 la 4-5 ore ,nu se merita !Ieri am luat fro2,5 kg oblete si 2 balosi babani lasati"free".Mult salau mic cit tigara scurta,nu este de anul asta este de anul trecut ,imi pare putin degenerat,are ce sa "glojdeasca",este plin de purici, de o luna, asa ca!!??
Slaul este pe "cuib",nu se ia nici la plasa,in rest.......sarbatori fericite!
........dupa 10 iunie se merita ,mai ales la caras,in rest ziua.Bibanul l am luat la "zgirciuri",nu mai mult de 10 la 4-5 ore ,nu se merita !Ieri am luat fro2,5 kg oblete si 2 balosi babani lasati"free".Mult salau mic cit tigara scurta,nu este de anul asta este de anul trecut ,imi pare putin degenerat,are ce sa "glojdeasca",este plin de purici, de o luna, asa ca!!??
Slaul este pe "cuib",nu se ia nici la plasa,in rest.......sarbatori fericite!
-
- utilizator constant
la artificiale ca la viu nu dau nici picat cu ceara desi daca as da as prinde mult mai bine dar imi place cu twisteruMihai Epcs scrie:Nu e vorba de teama ca eu stau in Giulesti la 2 pasi de lac si chem interventia daca e cazul...La ce ai luat bibanii? La viu sau artificiale?
PS: Eu am locurile mele de biban dar acolo mananca mai ales vara...Stiu pragurile si configuratia lacului bine
-
- utilizator constant